Express Finance

Express Finance


Descrierea companiei Express Finance

Programul FAST prevede următoarele două componente:
a. Componenta de granturi destinate refacerii clădirilor de interes comunitar (şcoli, dispensare, grădiniţe, cămine culturale), prin care sunt alocaţi 75.000 USD, fonduri nerambursabile şi care se desfăşoară prin ONG-uri. La această oră, mai sunt în lucru reparaţii la:

a. Căminul cultural din Roviniţa Mare
b. Adăpost de animale Otelec
c. Adăpost animale şi reconstrucţie anexe pentru animale
d. Podul Povergina
e. Podul Jupanesti
f. Caminul cultural Rachita, com. Dumbrava

Aceste granturi urmăresc angajarea persoanelor din comunităţile afectate, care au rămas fără sursă de venituri, în scopul refacerii obiectivelor de interes comun pentru comunitatea în care trăiesc.

b. Componenta de credite pentru refacerea gospodăriilor afectate, dar care nu intră sub incidenţa refacerii complete prin programul guvernamental. În această direcţie sunt disponibili 250.000 USD proveniţi de la USAID şi 50.000 USD din fondurile proprii ale CHF International România, fonduri destinate doar populaţiei afectate din Timiş.
La acest program au acces toţi locuitorii judeţului ale căror gospodării au fost afectate de inundaţii. Creditele sunt destinate reparării caselor, construirii de anexe gospodăreşti, precum şi reparării sau achiziţionării de bunuri necesare în gospodărie.

CHF International România este reprezentanţa naţională a CHF International, organizaţie americană privată, non-profit, de dezvoltare internaţională având proiecte în întreaga lume. Din 1994, CHF România a implementat programe orientate spre dezvoltarea economică a comunităţilor, printr-un model unic de combinare a accesului la credite cu asistenţa directă pentru microîntreprinderi şi IMM în colaborare cu peste 45 de asociaţii de afaceri şi asociaţii de proprietari, realizarea de parteneriate public-private şi reformă legislativă.
CHF International România este unul dintre cei mai importanţi furnizori de microfinanţare pentru IMM-uri din România. Acordăm credite afacerilor private, asociaţiilor familiale, persoanelor fizice autorizate, precum şi asociaţiilor de proprietari.

Cu finanţare de la Agenţia de Dezvoltare Internaţională a SUA (USAID), CHF International România coordonează un program pe cinci ani, având o finanţare de 13,3 milioane USD pentru dezvoltarea microîntreprinderilor, a întreprinderilor mici şi mijlocii.
Partenerii de program ai CHF International România sunt Shorebank Advisory Services, Booz Allen Hamilton şi Citizens Development Corps.

Comunicate Express Finance :

Vezi toate comunicatele companiei Express Finance.