Flamingo la CEBIT 2005 - prima zi

BUCURESTI - 11 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

4115-dsc01998.jpg

În perioada 10-16 Martie, Flamingo prezintă lumii viziunea sa asupra conceptului „Digital Home” în cadrul CeBIT, cel mai important eveniment IT mondial al anului, care se desfăşoară la Hanovra

Flamingo la CEBIT 2005 - prima zi

Flamingo a debutat cu dreptul la ediţia din acest an a târgului de la Hanovra, prezentând vizitatorilor un stand propriu care reprezintă, în mărime naturală, o „casă digitală”. Suprafaţa pe care expune Flamingo este de 110mp, suprafaţa totală aproximativă pentru expozanţii români fiind de 273mp.

Standul Flamingo a reprezentat inca din prima zi punctul de atractie din hala 19, atat in timpul zilei, cat si seara cand standul se transforma in ring de dans iar muzica exotica si cocktail-urile devin cuvantul de ordine. Atmosfera este “incinsa” de formatia Mandinga care a parcurs cei peste 2.000km pana la Hanovra pentru a fi alaturi de Flamingo “furnizorul de entertainment” pentru invitatii Flamingo din fiecare seara.

Obiectivul principal pe care îl are Flamingo la acest eveniment este să se poziţioneze ca furnizor principal de soluţii digitale. Conceptul Digital Home promovat de companie va permite beneficiarilor să se bucure de produsele astfel oferite oriunde în propriile case. Sinergia dintre PC-uri, celelalte produse electrocasnice, aplicaţii şi serviciile oferite este esenţială iar Flamingo îşi propune să ofere produse şi soluţii operaţionale pentru a împlini această viziune.

“Tehnologiile din domeniul IT-ului şi telecomunicaţiilor tind să fie integrate cu produsele electrocasnice. După ce au cucerit dormitorul şi sufrageria, aplicaţiile multimedia îşi fac loc în alte domenii ale vieţii private. Tehnologia înaltă s-a mutat în bucătărie, baie, iar în viitorul apropiat aceste aplicaţii vor comunica între ele” – aşa se defineşte pe site-ul CEBIT conceptul de casă digitală. Flamingo a înţeles că toată această tehnologie este pe cât de spectaculoasă, pe atât de complexă pentru consumator, de aceea profesioniştii firmei sunt pregătiţi să ofere sfaturi de specialitate.

Prezenţa Flamingo la CeBIT 2004 a subliniat calitatea sa de producător important de PC-uri şi de furnizor de produse pentru Casa Digitală. Parte a unui angajament pe termen lung, producţia de desktop-uri, servere şi notebook-uri sub marcă proprie se dezvoltă şi câştigă o notorietate semnificativă conferind Flamingo o poziţie de frunte pe piaţa din Sud-Estul Europei.

Despre CEBIT
CeBIT este de departe cea mai mare manifestare B2B (Business-to-Business) si cel mai important loc de întâlnire al utilizatorilor profesionisti în lumea telecomunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei şi se desfăşoară în perioada 10-16 martie la Hanovra, în Germania estimându-se un număr total de 6115 expozanţi, pe un spaţiu total de 311.055 mp. Orarul de vizitare – zilnic între 9.00 si 18.00.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.


Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-la-cebit-2005-prima-zi