Flamingo la CERF, Ziua I

BUCURESTI - 26 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Astăzi a debutat în forţă o nouă ediţie a celui mai important eveniment IT din România, CERF-ul. Ca în fiecare an Flamingo are o prezenţă notabilă, deţinând cea mai mare suprafaţă de expunere din acest an:250 mp.

Flamingo la CERF, Ziua I

Ce a fost azi?
Programul primei zile a inclus prezentări de produse şi tehnologie de la principalii furnizori şi parteneri Flamingo: Creative, NEC, HP, Sony Ericsson, Nokia, concursuri, licitaţii şi nu în ultimul rând un concert care a „încins” atmosfera susţinut de Mandinga.

Ce e nou?
Dintre noutăţile aduse de Flamingo la această ediţie a CERF-ului, vă prezentăm astăzi camera foto Sony Cyber Shot T7, lansată de curând pe piaţă, care va fi disponibilă în magazinele Flamingo din luna mai.

Sony T7 de 5.1 MP este o cameră remarcabilă prin forma stilizată şi foarte subţire (numai 9.8 mm), cu lentile Carl Zeiss 3X Optical Zoom, 6X Precision Digital Zoom şi un ecran LCD de 2.5’’
Carcasa camerei este foarte uşoară, din oţel inoxidabil, de culoare neagră.

Camera va fi prezentată în avampremieră la CERF şi cei interesaţi o pot vedea în standul Flamingo

Ce va fi mâine?
Ziua de joi va fi la fel de încărcată, în programul scenei fiind: prezentări interactive, cu premii, ale produselor: Aztec, AIBO, Pinnacle, HP, Teac, Softwin ş.a, tombole licitaţii, concerte.

Vă reamintim că Flamingo se află în pavilionul 14, standurile, 4202, 4214. Funcţional, standurile sunt împărţite în patru zone: Casa Digitală, Future Shop, CeBIT Corner, Scena

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.


Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-la-cerf-ziua-i