Flamingo participă pentru a cincea oara consecutiv la CeBIT

BUCURESTI - 3 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CeBIT, evenimentul de referinţă în lumea telecomunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei de la Hanovra, va avea loc in acest an în perioada 10-16 martie, iar Flamingo va fi prezentă cu stand propriu în Hala 19 (stand B02).

Flamingo participă pentru a cincea oara consecutiv la CeBIT

În acest an se estimează participarea unui număr de 23 de expozanţi din România, pe o suprafaţă totală aproximativă de 273mp (conform site-ului oficial al evenimentului: www.cebit.de), din care standul Flamingo va ocupa 110mp.

Obiectivul principal pe care îl are Flamingo la acest eveniment este să se poziţioneze ca furnizor principal de soluţii digitale. Conceptul de “Casă Digitală” a viitorului promovat de Flamingo va permite beneficiarilor să se bucure de produsele astfel oferite oriunde în propriile case. Sinergia dintre PC-uri, celelalte produse electrocasnice, aplicaţii şi serviciile ofertite este esenţială iar Flamingo îşi propune să ofere produse şi soluţii operaţionale pentru a împlini această viziune.

Prezenţa Flamingo la CeBIT 2004 a subliniat calitatea sa de producător important de PC-uri şi de furnizor de produse pentru Casa Digitală. Parte a unui angajament pe termen lung, producţia de desktop-uri, servere şi notebook-uri sub marcă proprie se dezvoltă şi câştigă o notorietate semnificativă conferind Flamingo o poziţie de frunte pe piaţa din Sud-Estul Europei.
“Flamingo participă pentru a cincea oară consecutiv la acest eveniment cu spatiu de expunere, participare motivată de rezultatele anilor precedenţi, când cu ocazia CeBIT am reuşit să reafirmăm poziţia noastră de jucători importanţi pe piaţa Europei de Est, consolidând totodată relaţiile cu partenerii tradiţionali printre care: Western Digital, Intel, MSI, Sony, companii de prim nivel in piaţa IT mondială şi va pregăti direcţii noi”, a declarat domnul Dan Topală, Preşedinte al Flamingo Internaţional.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.


Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-participa-pentru-a-cincea-oara-consecutiv-la-cebit