În perioada 20-24 Aprilie, Flamingo va fi prezentă la CERF, cel mai important târg IT din România

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CERF, locul de întâlnire al celor pasionaţi de lumea IT&C, va avea loc în perioada 20-24 aprilie 2005, la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti. Flamingo va fi prezentă şi în acest an în pavilionul 14, standurile 4202, 4214.

În perioada 20-24 Aprilie, Flamingo va fi prezentă la CERF, cel mai important târg IT din România

Standul Flamingo va ocupa o suprafaţă de 250mp, reprezentând cea mai mare suprafaţă de expunere ocupată în cele şapte ediţii la care am participat până acum. Din punct de vedere funcţional standul va fi împărţit în patru zone:

1.Casa Digitală, casa viitorului promovată de Flamingo în România.
2.Future Shop, un nou concept de magazin lansat de Flamingo şi prezentat în premieră la CERF.
3.CeBIT Corner, unde vor fi prezentate cele mai noi produse; aceasta zonă reprezintă replicarea, pentru publicul din România, a unei părţi din standul Flamingo de la CeBIT(cel mai important eveniment IT mondial al anului), unde am avut cea mai mare suprafaţă de expunere dintre firmele româneşti.
4.Scena, unde se vor desfăşura în fiecare zi prezentări de produse şi tehnologii, concursuri, concerte, licitaţii de produse.


„Participăm si în acest an cu mult interes la acest eveniment şi dorim să aducem publicului din România cele mai noi apariţii în domeniu. La această ediţie vom prezenta Casa Digitală şi Future Shop, doi piloni importanţi ai conceptului nostru despre viitor. Încercăm să susţinem prin activităţile noastre procesul de informatizare din România, în vederea alinierii la standardele UE”, a spus Dragoş Simion, Preşedinte Flamingo Computers.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.

-----------------------------------------------------------------------------

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/in-perioada-20-24-aprilie-flamingo-va-fi-prezenta-la-cerf-cel-mai-important-targ-it-din-romania