Telefonul inteligent Nokia 7710 în magazinele Flamingo din luna martie

BUCURESTI - 3 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

3948-7710-01.jpg

Flamingo prezintă în magazinele sale începând din luna martie noul model de telefon Nokia 7710, prezentat oficial în cadrul congresului 3 GSM World în luna februarie a acestui an la Cannes.

Telefonul inteligent Nokia 7710 în magazinele Flamingo din luna martie

Nokia 7710 are un design inovator, ecranul său este lat (640x320 pixeli), tip touch screen şi suportă 65.000 de culori. Telefonul include un browser Internet cu posibilităţi complete de navigare, un player integrat cu sunet stereo, un set extins de funcţii video, precum înregistrare şi vizionare de conţinut video (înregistrat sau în timp real), o cameră megapixel (1152x864 pixeli) cu zoom digital 2x şi radio FM cu client de radio cu afişaj.

Memoria interna cu o capacitate de 90MB plus un card 128MB MMC (inclus in pachetul de accesorii), poate stoca pînă la 800 de poze. În plus, telefonul inteligent Nokia 7710 va include câteva aplicaţii şi servicii media mobile, preinstalate pe cardul multimedia de 128 de MB. Nokia 7710 suportă pînă la 1GB MMC. Nokia 7710 funcţionează pe baza sistemului de operare Symbian. Opţiunile de conectare pentru terminalul Nokia 7710 includ un conector Pop-Port(TM), cu USB, şi tehnologia fără fir Bluetooth, pentru transfer rapid de date şi sincronizarea cu PC-uri. Alte specificaţii: triband, EDGE, aplicaţii Office, reportofon, etc.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.


Despre Nokia
Nokia este liderul mondial în domeniul comunicaţiilor mobile, stimulând procesul de creştere şi dezvoltare durabilă în cadrul mai larg al industriei mobilităţii. Nokia îi ajută pe oameni să comunice unul cu celălalt şi să se păstreze la curent cu informaţia care îi interesează, oferind produse inovatoare şi uşor de utilizat precum telefoane mobile, dispozitive şi soluţii pentru imagini, jocuri, informaţii şi afaceri. Nokia furnizează echipament, soluţii şi servicii pentru operatorii de reţele mobile şi pentru corporaţii. www.nokia.com

Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/telefonul-inteligent-nokia-7710-in-magazinele-flamingo-din-luna-martie