CONCERTUL DE RADU MIHAILEANU LA EUROCINEMA TINERIMEA ROMANA

BUCURESTI - 25 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

64553-concertul-afis.jpg

Sambata 27 si duminica 28 martie de la orele 18.00 si 20.00, la EuroCinema Tinerimea Romana va rula filmul “CONCERTUL”, in regia lui Radu Mihaileanu ( 4 nominalizari si 2 premii BAFTA 2009).
http://www.videofil.ro/film.php?id=6273

CONCERTUL DE RADU MIHAILEANU LA EUROCINEMA TINERIMEA ROMANA

SINOPSIS
'Andrei Filipov era un geniu, dirijorul de prestigiu al Orchestrei Bolshoi, cea mai buna orchestra din Rusia. Astazi, la 50 de ani, inca mai lucreaza la Bolshoi, dar ca om de serviciu. In timpul erei comuniste, a fost concediat in plina faima pentru ca a refuzat sa scape de toti interpretii sai evrei, 'jidani si dusmani ai oamenilor', inclusiv cel mai bun prieten al sau, Sacha Grossman. Andrei s-a afundat in bautura si depresie. Directorul de la Bolshoi, un fost functionar al Partidului Comunist, i-a promis dintotdeauna lui Andrei ca ii va aduce orchestra 'in curand', dar isi bate joc de el, umilindu-l intr-un mod sadic. Pentru el, Andrei este invechit si ii face o mare favoare ca il tine in continuare ca om de serviciu. Apoi, Andrei gaseste un fax. O invitatie pentru ca orchestra sa cante la Pleyel, in Paris pe o perioada de doua saptamani, ca inlocuitor de ultim moment pentru Filarmonica San Francisco, care nu mai era disponibila. Andrei concepe un plan nebun: va aduna toti vechii lui prieteni muzicieni, o adunatura variata ce-si castiga in prezent existenta in Moscova ca soferi de taxi, stergatori de parbrizuri, negustori pe piata ambulanta, furnizori de efecte sonore in filme porno...Vor pleca in Paris sub numele de Bolshoi. Vor sfida destinul si se vor razbuna! Vor reusi oare?'

EuroCinema Tinerimea Romana este cea mai frumoasa sala de cinema din Romania
si se afla la Podul Izvor, pe strada Schitu Magureanu Nr. 4 (Peste drum de Teatrul Bulandra).

Despre Forward Media & Advertising

Pret bilet 10 RON.
Pret cu reducere pentru elevi, studenti, pensionari 7 RON
Cineastii, jurnalistii de specialtate si studentii la facultatile de film sunt invitati permanenti, avand intrarea libera in functie de numarul de locuri disponibile.

Tel informatii proiectii :0722.587.929
Rezervari pe mail la: costifug@gmail.com
http://www.videofil.ro/film.php?id=6273&mai_putin=1
costifug@gmail.com