Campania “Indrazneste si tu!” continua cu noi provocari

BUCURESTI - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Nestle si Interactions anunta o noua provocare: promotia nationala “JOE – Indrazneste”, in care orice consumator JOE se poate transforma peste zi in posesorul a 100 de euro sau a 10.000 de euro in fiecare saptamana, timp de 9 saptamani.

Campania “Indrazneste si tu!” continua cu noi provocari

Pentru a castiga premiile puse in joc de JOE “Finantatorul”, consumatorii trebuie sa trimita codurile de pe produsele Joe participante la sms 1860 sau sa intre pe www.indraznestesitu.ro. In plus, pentru a-si mari sansele, pe site pot castiga coduri joker daca isi construiesc propriul wish-list de lucruri pe care ar vrea sa si le ia de 10.000 de euro.

“Joe este un brand puternic, care are si ia atitudine, si care isi propune sa aduca in prim-plan o alta perspectiva asupra ‘normalului’”, declara Anca Beta, Group Brand Manager, Nestle. “Actuala campanie trateaza tema ‘compromisului’ si porneste de la o parere destul de idealizata pe care oamenii au avut-o despre mecenat de-a lungul istoriei. In realitate, oameni geniali care au primit sustinere financiara au facut si ei niste compromisuri. Joe crede ca lucrurile trebuie sa stea altfel, mult mai simplu.”

“Din punct de vedere strategic, acest proiect sta la baza viitoarelor campanii JOE din zona de digital. Vom folosi informatiile din wish-list-uri pentru a crea campanii viitoare mai apropiate de ceea ce asteapta consumatorii”, declara Adrian Alexandrescu, Managing Director Interactions. “Speram ca treptat sa transformam prezenta online Joe intr-un spatiu de dialog in adevaratul sens al cuvantului, in care opiniile consumatorilor sunt ascultate si implementate in actiuni de marketing relevante pentru ei”, a completat Alexandrescu.

Interactions a asigurat pentru aceasta noua promotie partea de strategie online, dezvoltare de mecanica si concept creativ, programare si mentenanta.

Despre Free Communication

Echipa din spatele acestui proiect este formata din partea Nestle de Isolda Zavoianu – NHW & CRM Manager, Anca Beta – Group Brand Manager, Laura Jambore - Brand Manager, Raluca Boboc – CRM Coordinator.

Echipa Interactions a fost formata din Denisa Armasu – Head of Creative Dept, Radu Ghitulescu – Sr Art Director, Andreea Stan – Account Manager, Adriana Postescu – Account Executive, Andrei Pop – Head of Technical Dept, Catalina Ilie – Web Designer si Adrian Alexandrescu – Managing Director.

Interactions este o agentie de comunicare interactiva, specializata in servicii de e-CRM: dezvoltare de strategie si creatie, implementare si administrare de campanii de dialog si relationare cu consumatorii, web development si analiza/interpretare de date.

irina.patru@freecomm.ro
irina.patru@freecomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/free-communication/campania-indrazneste-si-tu-continua-cu-noi-provocari