Lindab Romania lanseaza Oferta Toamnei

BUCURESTI - 2 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Lindab Romania propune o campanie complexa de reduceri pentru toti cei interesati de renovarea locuintei sau de construirea unei noi locuinte: 25% la tiglele metalice Nordic 400, 25% la sistemul de jgheaburi si burlane, 25% la portile de garaj si 25% la sistemele de siguranta pentru acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-30 septembrie numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

„Luna septembrie inseamna pentru majoritatea dintre noi proiecte noi, punerea in aplicare a planurilor personale sau profesionale, reinceperea in forta a activitatii, dupa perioada de concedii. Ne pliem pe stilul de viata al clientilor nostri si le propunem luna aceasta o oferta complexa marca Lindab, care sa le raspunda intocmai nevoilor si asteptarilor lor”, a declarat Camelia Dinica, Coordonator de Marketing si Comunicare Lindab Profile.

Campania „Sisteme de invelitori de nota 10” va beneficia de o campanie dedicata de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online, pe tot parcursul lunii septembrie.

Pentru detalii, accesati www.lindab.ro sau www.rainline.ro.

Despre Free Communication

Despre Nordic 400
Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Despre Lindab Rainline
Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare. Sistemul Lindab Rainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete, pentru o comportare ireprosabila in timp.

Despre Lindab Doorline
Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, portile de garaj Lindab Doorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente portilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata. Sistemele de rulare sunt robuste si au o functionare silentioasa, iar panourile rezista bine la intemperii si necesita minimul de ingrijire, avand nevoie doar sa fie spalate din cand in cand.

Despre Lindab Protectline
Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protectie la orice tip de acoperis. Elementele de siguranta la acoperis Lindab Protectline asigura protectia lucratorilor atat in exploatare, cat si in faza de montaj. Sistemul Lindab Protectline include componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis: tije de asigurare, pasarele, scari de perete si acoperis si balustrade. Parazapezile Lindab pot fi montate pe orice tip de acoperis si elimina riscul alunecarii bruste a maselor mari de zapada.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 30 de tari si un numar de 5000 de angajati.

irina.patru@freecomm.ro
irina.patru@freecomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/free-communication/lindab-romania-lanseaza-oferta-toamnei