Comunitatea de părinți și profesori din Școala Metropolitană ARC și Grădinița Prikindel, alături de refugiații din Ucraina

BUCURESTI - 4 martie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Social

În urma campaniei de strângeri de donații lansată de Școala Metropolitană ARC din București, părinți, copii și profesori din comunitatea noastră au donat bunuri de primă necesitate pentru familiile care fug din calea războiului din Ucraina: alimente neperisabile, medicamente, lapte praf, Pampers, produse de igienă pentru copii si adulți (șervetele umede, săpun,dezinfectant, etc.).

Colectarea pachetelor în campania de donații la sediul Școlii Metropoliane ARC

Colectarea pachetelor în campania de donații la sediul Școlii Metropoliane ARC

 „Aflați de la mine că românii acceptă toate suferințele, dar tot eu vă spun că ei nu vor accepta niciodată nedreptatea.” 

Nicolae Titulescu

Solidaritatea cu oameni nevinovați, inclusiv din comunitatea românească din țara vecină, care  se găsesc  într-o situație greu de imaginat cu câteva luni înainte în Europa secolului XXI, este încă o dovadă a capacității românilor de a se mobiliza în situații de criză, pentru a oferi ajutor celor în restriște, care suferă de pe urma nedreptăților istoriei.

Pachetele colectate la sediul Școlii Metropolitane ARC vor pleca spre zonele în care sunt grupuri de refugiați în data de 8 martie.  Transportul este asigurat de părinți voluntari din comunitatea Școlii Metropolitane ARC, Grădiniței Prikindel, After School Prikindel.

Acest  exercitiu social și general uman este și o oportunitate de a arăta elevilor noștri valoarea practică a  educației pentru voluntariat, pentru implicare civică!

Coordonatorul proiectului este prof. Răzvan Chelaru.

Pentru detalii, contactați-ne la telefon 0746500036 sau 0722 522 198 sau 0720529645 și la adresa de email dc@scoala-arc.ro sau romanian.business.school@gmail.com (Fundația Romanian Business School)

 

Despre FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL-SCOALA METROPOLITANA ARC

Şcoala Metropolitană ARC – Viitorul începe aici

Înfiinţată în anul 2008, Şcoala Metropolitană ARC este acreditată de către Ministerul Educației Naționale, prin ordinul de ministru numărul 3635 din 29.04.2013, trecând prin toate fazele de evaluare, recunoastere și certificare a calităţii educaţiei oferite. Școala funcționează în prezent pe 3 niveluri de studiu (preșcolar, primar și gimnazial).

Taguri: donatiicampanieRefugiati
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-romanian-business-school-scoala-metropolitana-arc/comunitatea-de-parinti-si-profesori-din-coala-metropolitana-arc-si-gradinita-prikindel-alaturi-de-refugiatii-din-ucraina