Citrix lanseaza Access Essentials - un produs dedicat companiilor mici si mijlocii

BUCURESTI - 8 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Corporatia Citrix Systems a anuntat recent lansarea unui nou produs, Citrix Access Essentials, conceput special pentru necesitatile de acces si de securitate ale companiilor mici si mijlocii.

Citrix lanseaza Access Essentials - un produs dedicat companiilor mici si mijlocii

Noul produs va fi prezentat pentru prima oara in public la Minneapolis, unde intre 8 si 10 iulie se va desfasura Microsoft Worldwide Partner Conference.

Incluzand si o licenta Windows Terminal Server Client Access, pentru mai putin de 250 US$ per conexiune, Citrix Access Essentials asigura pentru orice organizatie, cu pana la 75 de utilizatori Microsoft Windows, o solutie optima de acces la aplicatiile ce ruleaza pe un server, la fisierele de date sau la paginile interne de Web.

Citrix Access Essentials combina tehnologiile innovative de la Citrix si Microsoft ce asigura rularea centralizata a aplicatiilor pe server in conditii de siguranta deplina. Citrix Access Essentials va fi disponibil in licentiere Easy Licensing in pachete pentru 5 utilizatori. Va fi vandut in exclusivitate prin reteaua de parteneri autorizati CSA (Citrix Solution Advisors), care vor putea castiga noi clienti din randul companiilor mici si mijlocii, care au nevoie de solutii de acces centralizat la aplicatii, precum cele de procesare a comenzilor sau cele dedicate fortelor mobile de vanzare.

GENESYS este VAD Distribuitor Citrix din anul 1998 pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, avand o contributie substantiala la dezvoltarea pietei de solutii pentru infrastructura de acces din aceasta zona.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/citrix-lanseaza-access-essentials-un-produs-dedicat-companiilor-mici-si-mijlocii