GENESYS ofera in Romania SUSE Linux versiunea 10.0

BUCURESTI - 5 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Pentru utilizarea cu incredere si in conditii de maxima securitate a calculatoarelor personale nu exista o alegere mai buna decat sistemul de operare SUSE Linux 10.0. Sistemul Linux, usor de instalat si utilizat, va permite sa navigati pe Web, sa trimiteti e-mail-uri, sa vorbiti cu prietenii prin intermediul chat-ului, sa organizati fotografiile digitale, sa vizionati filme, sa ascultati muzica si sa creati documente si tabele. Il puteti utiliza inclusiv pentru a gazdui un site Web sau un blog, puteti chiar crea o retea si puteti dezvolta propriile dumneavoastra aplicatii.

GENESYS ofera in Romania SUSE Linux versiunea 10.0

Fie ca sunteti incepator sau profesionist in utilizarea calculatorului, SUSE Linux 10.0 va ofera facilitatile pe care vi le doriti pentru utilizarea calculatoarelor personale si a retelelor construite acasa. SUSE Linux include si peste 1.000 dintre cele mai bune aplicatii open source din lume. Incepand cu solutiile consacrate, cum ar fi browser-ul Firefox si suite de programe OpenOffice.org si terminand cu noile tehnologii ca Beagle si Xen, aceste aplicatii reprezinta un plus de valoare activitatii dvs. zilnice. Doar rulati programul de instalare si incepeti sa utilizati Linux imediat, in tot ceea ce doriti sa faceti. Alegeti apoi setul standard de aplicatii pentru a va personalizati integral mediul de lucru. Este, intr-adevar, foarte simplu.

Linux asigura securitatea totala a sistemului dumneavoastra, acesta fiind practic imun la virusi si viermi. Desigur, la baza acestui fapt stau o serie de facilitati de securitate. In continuare va vom prezenta motivele pentru care SUSE Linux este exact solutia completa pe care o cautati.

Cu toate ca nu a fost conceput pentru aplicatii business, SUSE Linux 10.0 ofera evaluatorilor din organizatii o prima interactiune cu tehnologii cum ar fi XEN (virtualizare), OpenOffice 2.0, Beagle si Mono. Este posibil ca toate aceste tehnologii, rafinate si cu suport complet, sa apara in urmatoarele oferte de Linux ale companiei Novell. SUSE Linux 10.0 include toate instrumentele pentru sporirea productivitatii dvs., pentru a va ajuta in toate aspectele care tin de utilizarea computerului personal. Indiferent daca este vorba despre mesageria instant si comunicarea cu prietenii, crearea graficelor sau organziarea fotografiilor digitale si a fisierelor cu muzica, vezi gasi aici toate instrumentele necesare pe desktop-ul nostru foarte usor de utilizat. Pentru a simplifica si mai mult gasirea acestora, a fost inclusa o „vizionare” a celei mai recente versiuni a noii tehnologii de cautare Linux: tehologia Beagle Desktop Search. Beagle este cel mai puternic dintre noile motoare de cautare open source si pune tot continutul in spatiul destinat informatiilor personale la indemana dumneavoastra. Mai mult decat atat, pentru a asigura securitatea desktop-ului, SUSE Linux include o serie de instrumente antispam, pentru scanarea virusilor si respectiv pentru protectia la nivel de aplicatie.

Utilizati pentru prima data Linux? Nici o problema! SUSE Linux 10.0 a fost conceput special pentru dumneavoastra. Datorita unui proces de instalare simplu si neintrerupt, imediat sistemul va deveni operational. Mediul grafic abundent, plin de meniurile in cascada, iconite si casute de dialog, reprezinta garantia faptului ca trecerea la Linux este simpla pentru dumneavoastra. Mai mult decat atat, aplicatiile de tipul OpenOffice.org faciliteaza partajarea fisierelor cu toti cei care utilizeaza Windows – din acest desktop Linux puteti citi cat si crea fisiere compatibile cu Microsoft Office. De asemenea, puteti utiliza toate celelalte fisiere direct pe desktop-ul dumneavoastra Linux – PDF, RealMedia si Flash.

SUSE Linux este pregatit sa se conecteze la reteaua dumneavoastra wireless. Mai mult decat atat, pentru retelele personale avansate, aveti posibilitatea de a utiliza cele mai noi versiuni ale serviciilor de retea open source precum Samba, Apache, DNS si DHCP. Toate aceste retele personale includ gazduire Web, imprimare centralizata si statii de lucru. Incluzand toate aceste caracteristici care maresc viteza tuturor operatiunilor, de la configurarea si setarea serverului pana la update-ul software, SUSE Linux contine cel mai cuprinzator set de instrumente inclus vreodata intr-un pachet Linux vandut cu amanuntul. Standardele de dezvoltare consacrate cum ar fi Eclipse si KDevelop si noile instrumente open source cum ar fi Mono si Xen reprezinta dovada ca SUSE Linux 10.0 este prevazut cu instrumente care faciliteaza dezvoltarea aplicatiilor Linux si cross-platform. Datorita bazelor de date puternice cum ar fi MySQL, PostgreSQL si Derby, cu rol de reusurse pentru dezvoltarea aplicatiilor, nu exista practic nici o bariera care sa va stea in cale in utilizarea lui.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994, certificată ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializată în distribuţia cu valoare adăugată a echipamentelor şi produselor IT&C. GENESYS ocupă poziţii de top în toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurată, software, storage, periferice şi asigură distribuţia produselor a peste 30 de companii internaţionale, cum ar fi DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. În anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% faţă de anul precedent, iar pentru 2005 este aşteptată o creştere similară. GENESYS este primul centru autorizat de training Allied Telesyn International - Authorised Training Partner, din anul 2002.
Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-ofera-in-romania-suse-linux-versiunea-10-0