Cursurile GENESYS din luna Septembrie

BUCURESTI - 29 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Centrul de Training GENESYS continua sa oferta cele mai bune cursuri de specialitate pentru piata IT din Romania.

Programa de cursuri pentru luna Septembrie a fost realizata conform sugestiilor exprimate de cursantii GENESYS si doreste sa raspunda nevoilor unei game variate de beneficiari.

Cursurile GENESYS din luna Septembrie

Programa de cursuri GENESYS pentru luna Septembrie cuprinde:

1. Certified LINUX Salesperson (Novell) - 05 Septembrie
Orientat pe partea de vanzari, acest curs doreste sa identifice nevoile clientului si sa construiasca o solutie la aceste nevoi folosind produsele Linux oferite de Novell. La sfarsitul cursului se sustine un examen grila in urma caruia se obtine certificarea Certified LINUX Salesperson.

2. AMP ACT 1 - 08-09 Septembrie
Cursul reprezinta o oportunitate unica pentru instalatori si tehnicieni de a invata cele mai recente tehnici de conectorizare si instalare pe cupru si fibra optica in sistemele de cablare structurata. Cursul ofera know-how-ul necesar pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite, eficienta si profitabilitatea companiilor IT. Nu in ultimul rand, eficacitatea dobandita in domeniul cablarilor structurate mareste valoarea serviciilor, controlul calitatii si in final satisfactia clientului final.

3. Certified Allied Telesyn Routers - 12 Septembrie
Cursul ofera conceptele necesare pentru instalarea si configurarea routerelor Allied Telesyn pentru cele mai comune aplicatii de retele de calculatoare. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a incerca diferite configuratii si a depana retele existente. Obiectivul cursului este de a transmite cunostintele necesare pentru a construi o retea de calculatoare, bazata pe routerele Allied Telesyn.

4. Certified Allied Telesyn Switches - 13 Septembrie
Cursul ofera cunostintele de baza pentru a instala si configura switch-uri Layer 3 Allied Telesyn pentru cele mai comune aplicatii de retele. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a incerca construirea de configuratii si a intelege cum sa le depaneze pe cele existente. Obiectivul este de a oferi cunostintele de baza pentru a construi retele de calculatoare bazate pe switch-uri Layer 3 de la Allied Telesyn.

5. Certified Allied Telesyn System Engineer Routers & Switches - 14-16 Septembrie
Cursul ofera instrumentele pentru a construi retele complexe de calculatoare bazate pe routere Allied Telesyn. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a face teste practice si de a obtine cunostintele necesare pentru a administra si depana routere Allied Telesyn in retele de calculatoare complexe.

6. Citrix Presentation Server Basics - 20 Septembrie
Acest curs prezinta administrarea Citrix Presentation Server 3.0 la nivel incepator si se adreseaza persoanelor care doresc o introducere in utilizarea si administrarea sistemelor Citrix Presentation Server 3.0.

7. AMP ACT 2 - 22-23 Septembrie
Este un curs cuprinzator, axat pe pregatire practica cu unelte si echipamente de testare corespunzatoare. Fiecare cursant va capata experienta necesara pentru a certifica si documenta sisteme de cablare TP (twisted pair) si Fibra Optica bazate pe standarde industriale recunoscute, si pentru a le depana daca nu intrunesc performantele asteptate.
Absolvirea cu succes a examenului va acorda titlul de Certificator si Depanator Autorizat AMP, ceea ce va creste renumele firmei in industria telecomunicatiilor.

8. SUSE LINUX Fundamentals - 28-30 Septembrie
Prezinta standarde open source si moduri de operare comune tuturor distributiilor Linux. Cursantii vor capata cunostintele necesare pentru utilizare Linux in mod multiuser, pentru a naviga in sistem si a face operatii cu fisiere, pentru a lucra cu shell-ul si a executa comenzi in el, pentru a controla procesele pe SUSE Linux server etc.

Pentru agendele de curs, sugestii pentru cursuri si detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la training@genesys.ro sau vizitati site-ul nostru la http://www.genesys.ro/gsrsite/training.jsp.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/cursurile-genesys-din-luna-septembrie