GENESYS la Binary 2004

BUCURESTI - 23 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 22-24 Septembrie compania GENESYS va fi prezenta la Centrul de Conferinte ROMEXPO in cadrul BINARY 2004 - Expozitia Nationala de Evaluare a Productiei de Electronica si Software, un eveniment organizat de ARIES - Asociatia Romana pentru Industria Electronica.

GENESYS la Binary 2004

GENESYS va prezenta intreaga gama produse software distribuite in Romania, care include branduri precum Citrix, SUSE LINUX, VMware, DataDirect, Utimaco, Silcor, National Instruments, precum si serviciile asociate acestora: asistenta tehnica, mentenanta, training.

GENESYS lanseaz la Binary 2004 suita de aplicatii e-business COL/POL, destinata companiilor care doresc sa isi promoveze si comercializeze produsele si serviciile prin Internet. Solutia este utilizata in mod curent de GENESYS in relatia comerciala cu partenerii sai din intreaga tara (http://www.genesys.ro/ColWEB).

Aplicatia COL (CATALOG On-Line) permite companiilor publicarea pe Internet a produselor si serviciilor comercializate si contine toate modulele necesare organizarii, alimentarii cu informatii, prezentarii, publicarii si administrarii unui catalog virtual.

POL (PARTNER On-Line) este o aplicatie completa de comert electronic care asigura toate functiile necesare unui magazin virtual bazat pe catalog electronic, si este destinata atat partenerilor de afaceri (B2B) cat si consumatorilor (B2C).

Aplicatiile COL/POL ruleaza pe servere de aplicatii J2EE (ex. IBM WebSphere), si pot functiona de sine-statator sau in colaborare cu aplicatii ERP/CRM, oferind posibilitatea transferului de date referitoare la produse si comenzi.

La stand sunt oferite detalii despre capabilitatile GENESYS in domeniul software : solutii la cerere (custom software development), outsourcing, project management pe platforme J2EE, MS .NET.

Toti partenerii si colaboratorii nostri sunt asteptati la standul GENESYS din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, Pavilionul II, stand 41.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.
Simona Bogdan
PR & Communications Coordinator
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-la-binary-2004