GENESYS ofera Citrix Presentation Server 4.0

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS distribuie de acum pe pietele din Romania, Bulgaria si Republica Modlova cea mai recenta versiune a serverului de prezentare Citrix, lansata acum mai putin de o luna. Inclus in noul pachet Citrix Access Suite 4.0, Citrix Presentation Server 4.0 poate asigura clientilor reducerea substantiala a costurilor de infrastructura si cresterea eficientei, prin marirea posibilitatilor de acces la orice aplicatie, din orice locatie, de pe orice fel de sistem, prin orice fel de retea.

GENESYS ofera Citrix Presentation Server 4.0

Clientii si partenerii GENESYS pot sa comande de acum kit-urile de evaluare pentru Presentation Server 4.0. Celelalte produse incluse in pachetul Access Suite 4.0 vor fi disponibile luna viitoare.

Citrix Presentation Server 4.0 ofera performante fara precedent in clasa sa de produse, suportand cu usurinta 1.000 de servere si peste 100.000 de clienti, permitand dezvoltarea unei game mult mai largi de aplicatii si incluzand un nou driver pentru imprimante cu 400% mai rapid. Prezenta ca aplicatie independenta in versiunea Citrix Access Suite 3.0, solutia Conferencing Manager este acum incorporata in Citrix Presentation Server 4.0.
Incluzand tehnologia SmoothRoaming, Presentation Server 4.0 poate asigura acces continuu pentru echipamente, retele si locatii la aplicati ce pot fi rulate la scara globala. Utilizatorii se pot muta de la un sistem la altul, iar sesiunea de aplicatii ii va urma, generand multiple scenarii de acces, de genul printarii la o imprimanta situata in cea mai apropiata locatie.

Cu tehnologia Citrix SmartAccess, solutia Presentation Server 4.0 asigura controlul si monitorizarea asupra aplicatiilor de companie care sunt utilizate. De exemplu, un utilizator care lucreaza in birou poate avea acces deplin la echipamentele si perifericele locale, dar in momentul in care se conecteaza de pe un sistem exterior retelei organizatiei, Presentation Server ii poate restrictiona accesul local, pentru a preveni descarcarea unor informati confidentiale sau introducerea unor virusi, asigurandu-i totusi accesul la un set de aplicatii prestabilite.

O alta functionalitate permite utilizatorilor de sisteme Pocket PC sincronizarea cu aplicatiile de e-mail ce ruleaza pe Presentation Server, eliminandu-se astfel nevoia unor configurari separate pe statiile de lucru – totul este “plug and sync”.

Infiintata in anul 1989, compania Citrix Systems este lider global in domeniul solutiilor de aces la infrastructura on-demand si unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de acces pentru intreprinderi. Familia de produse Citrix ofera atat accesul la aplicatii centralizate precum cele integrate in Citrix MetaFrame Access Suite, cat si accesul la distanta pentru sisteme de calcul individuale cu ajutorul produselor Citrix Online Division.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-ofera-citrix-presentation-server-4-0