GENESYS oferă în România noile console de server Cyclades

BUCURESTI - 24 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania Cyclades a lansat recent patru noi console de server din gama AlterPath™ ACS cu certificare Network Equipment Building System Level 3 (NEBS). Prin deţinerea acestei certificări, serverele de consola Cyclades oferă tuturor jucătorilor din industia de telecomunicaţii soluţii de infrastructură de management sigure, consolidate şi centralizate pentru toate mediile de lucru.

GENESYS oferă în România noile console de server Cyclades

Familia de produse AlterPath™ ACS oferă noua funcţionalitate Enhanced Security Framework care oferă profile pre-setate prin care IT managerii sau administratorii de reţea au libertatea şi flexibilitatea necesară de a configura profile de securitate în conformitate cu politica de reţea existentă în orice organizaţie.

”Multe companii internaţionale implementează sistemul Out-of-Band (OOBI) de la Cyclades în centrele de date proprii în vederea conectării de la distanţă la aplicaţiile de tip mission-critical în eventualitatea apariţiei unor situaţii de criză”, a declarat John Lima, Preşedinte, Cyclades. “Certificarea NEBS Level 3 pentru consolele de server cu funcţionalităţi avansate de securitate este încă o dovadă a poziţie fruntaşe ocupată de Cyclades pe piaţă prin oferirea de soluţii de management OOBI de securitate”, a concis Lima.

AlterPath™ ACS este disponibil în două variante, fiind vorba de modelul ACS16 cu 16 porturi şi ACS32 cu 32 de porturi, fiecare cu surse de putere single sau dual DC. Toate consolele sunt destinate în mod special aplicaţiilor care necesită un management complex a toate dispozitivelor Out-of-Band.

AlterPath™ ACS dispune de o bogată gamă de funcţionalităţi de securitate precum clustering pentru până la 1024 de echipamente, conexiuni Secure Shell, autentificări TACACS/RADIUS/LDAP, SecurID, filtre dupa adresele de IP şi liste de acces ale utilizatorilor pe fiecare port în parte. Echipamentul dispune de asemenea, şi de binecunoscutele avantaje ale sistemului de operare Linux, oferind administratorilor IT libertatea de a personaliza operaţiunile efectuate, de a modifica şi adăuga noi funcţionalităţi în funcţie de cerinţele mediului de lucru.

În România, întreaga gamă de echipamente Cyclades, începând cu echipamente stand-alone (servere de acces la distanţă, terminal servere şi routere) şi până la soluţii bazate pe servere de comunicaţii (plăci multiport, plăci sincrone), sub diverse sisteme de operare, este adusă pe piaţă de GENESYS, Distribuitor Unic şi Centru Autorizat de Service, încă din anul 1995.

”Lansarea AlterPath™ ACS şi pentru piaţa românească este un avantaj pentru noi având astfel ocazia să oferim tuturor clientţlor noştri soluţii de ultimă generaţie, mereu în pas cu dinamicitatea pieţei şi cu cerinţele în continuă schimbare ale mediului nostru de lucru”, a declarat Dragos Marinescu, Networking Product Manager, GENESYS.

Despre Cyclades
Fondată în anul 1991 şi dispunând în prezent de peste 19 birouri internaţionale şi peste 8,000 de clienţi internaţionali, compania americană Cyclades (www.cyclades.com) este lider de piaţă în infrastructurile IT de management de ultimă generaţie. Oferind o gamă extrem de variată de echipamente care contribuie semnificativ la reducerea costurilor şi riscurilor operaţionale, simultan cu sporirea productivităţii activelor IT şi a personalului, sistemul Cyclades AlterPath oferă căi alternative şi sigure de management al infrastructurii IT, administratorii având posibilitatea de a accesa, diagnostica şi administra toate resursele companiei.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-ofera-in-romania-noile-console-de-server-cyclades