GENESYS prezinta viitorul sistemelor multimedia de la Dell

BUCURESTI - 1 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS prezinta noul Dimension 5000, primul desktop din clasa Dimension facut cu noul sasiu si care ofera performante multimedia exceptionale. Pentru companiile mici si consumatorii din piata de retail care cauta un sistem stabil care foloseste ultima tehnologie Intel®, Dimension 5000 este solutia ideala.

GENESYS prezinta viitorul sistemelor multimedia de la Dell

Dimension 5000 are in compozitie procesoarele Intel® Pentium® 4, seria 5xx, cu tehnologie Hyper Threading pentru a spori performantele lucrului in medii multi-tasking precum modalitati de scanare a virusilor. Noul chipset Intel® utilizeaza memoria Dual Channel DDR2 pentru lucrul facil cu aplicatii precum baze de date, imagini digitale si fisiere de muzica, in timp ce urmatoarea generatie de carduri PCI-Express imbunatateste experienta multimedia si asigura viitoare upgrade-uri.

Noul sasiu ofera un plus de caracteristici care sporesc performantele si ofera o mai mare usurinta in utilizare:
- noul design al sasiului dispune de standardul BTX form factor;
- aproximativ 40% mai silentios decat cel al predecesorului sau Dimension 4700;
- 8 porturi USB 2.0 – 2 frontale, 5 in partea din spate si unul intern – care ajuta la folosirea mai multor dispozitive simultan: camera digitala, hard-uri externe etc.
Cele 2 porturi audio frontale sunt folosite pentru o conectare facila a castilor audio si a microfonului.

Dimension 5000 este platforma ideala pentru stocarea, vizionarea si editarea fisierelor multimedia, precum fotografii digitale, fisiere MP3, video sau jocuri:

- noul flash card 9-in-1 faciliteaza transferul tuturor imaginilor, a fisierelor de muzica si video intre PC, camera video, PDA, etc. Inserati flash cardul din camera digitala in cititorul de card si Dimension 5000 va deschide automat fisierele pentru a le putea viziona, transfera pe hard drive sau pentru a le printa;
- capacitate de stocare de pana la 800GB. Dimension 5000 poate fi configurat cu hard drive-uri Serial ATA cu o capacitate de stocare de pana la 400GB, furnizand astfel o magazie de stocare pentru toate fisierele, fie ca sunt simple aplicatii Office sau imagini digitale, fisiere de muzica in format MP3, video, jocuri etc.;
- Aplicatia Dell Media Experience este cea mai usoara cale de vizionare a continutului digital: creaza slide-uri cu fotografiile digitale, ruleaza filme in format DVD, si muzica de pe CD sau in format MP3 – toate de la interfata unui singur utilizator;
- Pentru performante video exceptionale la vizionarea imaginilor si DVD-urilor sau la rularea jocurilor 3D se folosesc cardurile video ATI sau nVidia® cu optiunea celei mai noi tehnologii PCI-Express™.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-prezinta-viitorul-sistemelor-multimedia-de-la-dell