Seminar de Autorizare Powerware

BUCURESTI - 17 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat recent primul Seminar de Autorizare Powerware.

Seminar de Autorizare Powerware

Seminarul a fost special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientilor, programul de certificare ofering o serie de beneficii, printre care suport tehnic, pre-sales si alte instrumente necesare pentru sustinerea, stimularea vanzarilor si generarea de profit.

Destinat tuturor partenerilor GENESYS care sunt interesati in statutul de Partener Powerware in regiunea in care activeaza, seminarul a beneficiat si de un plus de importanta prin prezenta lui - Kari Koli - International Sales Director, Eaton Corporation, Powerware Division. Acesta a sustinut toate sesiunile de training, la finalul carora a felicitat si a acordat diplome tuturor companiilor certificate.

GENESYS este Distribuitor si Centru Regional de Service Powerware si va ofera o linie completa de UPSuri si software pentru monitorizare, utilizate in domenii variate: retele de voce si date, PC-uri, financiar, medical, industrial, militar, aplicatii aerospatiale, oriunde este esential furnizarea energiei electrice fara intrerupere si de calitate.

Powerware este solutia totala pentru protectia datelor importante si a echipamentelor. Powerware ofera o linie completa de UPSuri si software pentru monitorizare. Produsele sunt utilizate in domenii variate : retele de voce si date, PCuri, financiar, medical, industrial, militar, aplicatii aerospatiale, oriunde este esential furnizarea energiei electrice fara intrerupere si de calitate.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/seminar-de-autorizare-powerware