Solutiile Dell Enterprise promovate de GENESYS in 2005

BUCURESTI - 19 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS si-a propus pentru anul 2005 o mai mare implicare pe piata Enterprise, prin oferirea de solutii, servicii si echipamente (sisteme de stocare de date si serverelor scalabile) de cea mai buna calitate, ce poarta semnatura Dell.

Solutiile Dell Enterprise promovate de GENESYS in 2005

De asemenea, GENESYS va acorda o atentie deosebita va fi acordata atingerea performantelor maxime cu solutii standarde, asigurand in acelasi timp mixul ideal de solutii avantajoase din punct de vedere al costurilor cu valoare la orice nivel.

GENESYS este distribuitor autorizat Dell în Romania si Dell Authorized Service Partner din noiembrie 2003. Prin experienţa şi competenţele legate de furnizarea serviciilor de distribuţie cu valoare adăugată GENESYS a demonstrat că este un partener de încredere cu care se poate construi o relaţie profitabilă şi de lungă durată, devenind totodata si EMC Gold Partner.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/solutiile-dell-enterprise-promovate-de-genesys-in-2005