Imprumutat

Definitie Imprumutat

Persoana care, in temeiul unui contract de imprumut de consumatie, primeste de la imprumutator, in proprietate, bunuri consumabile pentru a le utiliza potrivit intereselor proprii, cu obligatia sa restituie la o data stabilita bunuri echivalente ca natura, calitate si cantitate, iar uneori, sa indeplineasca si o contraprestatie (constand de obicei in plata unei dobanzi).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imprumutat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imprumutat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imprumutat. Definitiile termenilor despre Imprumutat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imprumutat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imprumutat.