inaugurari    

Comunicate de presa si evenimente pe tema inaugurari

 • inaugurari. PROFI Iasi Ciurchi

  inaugurari

  Bucuresti - 14 August 2014

  Comunicat de Profi Rom Food

  PROFI a deschis astazi doua noi magazine la Iasi si la Drobeta Turnu Severin si are in acest moment 240 de unitati operationale in intreaga tara. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: retail , magazine , profi , inaugurari , deschideri

  Vezi toate comunicatele de presa despre inaugurari

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul inaugurari.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la inaugurari. Informatiile despre inaugurari cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inaugurari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la inaugurari, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.