DIF Broker își anunță prezența pe Piața Financiară Românească

BUCURESTI - 11 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

DIF Broker este o comunitate financiară globală, axată pe a oferi investitorilor on-line cele mai noi și sigure inovații din serviciile financiare și o platformă de tranzacționare intuitivă. Clientii nostri au la dispoziție aceleași instrumente de tranzacționare on-line ca un trader profesionist, scopul fiind oferirea unei perspective globale de care investitorul are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

DIF Broker își anunță prezența pe Piața Financiară Românească
 '' Activitatea noastră este fundamental personalizată. Nu contează care este nivelul cunoștințelor dumneavoastră în investițiile financiare, echipa DIF Broker vă va oferi soluții financiare, sprijin profesional și informațiile necesare în domeniul burselor financiare pentru ca investițiile dumneavoastră să fie un real succes. ''  

Paulo Pinto COO al DIF Broker

DIF Broker își anunță prezența pe Piața Financiară Românească, scopul nostru fiind:

"Crearea unei identități care are la bază prima comunitate financiară globală".

Lisabona, Portugalia - 10.11.2015. DIF Broker Sociedade Financeira de Corretagem SA, unul dintre cei mai dezvoltați brokeri financiari globali, reglementat în țări ca Portugalia, Spania, Germania, Anglia și Polonia, anunță că a obținut autorizația LPS de a oferi servicii financiare în România. Activitațile se vor desfășura prin intermediul noului birou reprezentativ în limba română creat la sediul principal DIF Broker din Lisabona, Portugalia.

Noul Birou este în responsabilitatea lui Robert Cazan,reprezentantul Romaniei in echipa DIF Broker" Ca și cetățean român sunt foarte fericit să am posibilitatea de a oferi investitorilor români o nouă abordare asupra piețelor financiare și o paletă largă de oportunitati inovative de investiții. Sunt onorat să fac parte din echipa DIF Broker, recunoscută ca fiind cea mai bună companie de brokeraj din Europa de Vest în ultimii 3 ani și încurajez investitorii români să se alăture portofoliului nostru pentru investiții de succes ''.

DIF Broker oferă investitorilor români o nouă perspectivă investițională bazată pe o examinare atentă a piețelor financiare cu scopul de a maximiza profitul adus de portofoliul de investiții.  DIF Broker permite accesul la o gamă largă de produse financiare prin intermediul unui sistem inovativ de tranzacționare on-line alături de portofolii administrate cu modele. DIF Broker s-a evidențiat pe piața financiară ca un broker pionier in implementarea inovațiilor și prin dezvoltarea unei comunităti financiare globale.

DIF Broker a fost declarat cel mai bun Broker On-line din Europa de Vest de către Revista Global Finance & Finance Review și a fost ales în 2014 în primele 100 companii financiare din lume de către Revista World Finance.

Taguri: financedif brokerbroker
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/dif-broker-i-i-anun-a-prezen-a-pe-pia-a-financiara-romaneasca