Crio-Cooltech – una din cele mai avansate metode de remodelare corporală din lume

BUCURESTI - 4 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

În 2017, internetul, revistele reportajele TV sau testimonialele vedetelor de la Hollywood vuiesc despre Crio-cooltech, cea mai eficientă metodă de remodelare corporală la ora actuală.

Crio-Cooltech – una din cele mai avansate metode de remodelare corporală din lume

Aşadar, dacă vrei să scapi de aripioare, de burtică, de surplusul de grăsime de pe orice a zonă a corpului sau de celulită, Crio-cooltech este prima recomandare a specialiştilor din întreaga lume. Metoda de criogenare se bucură de un succes răsunător întrucât oferă rezultate comparabile doar cu cele obţinute în urma lipoaspiraţiei. Asta într-un mod non-invaziv şi 100% sigur.

 

Noblezza Beauty Clinique a fost prima clinică din România care a decis să introducă şedinţele de criogenare celulită (aşa cum mai e cunoscut numele tratamentului) în meniul serviciilor. Nu e de mirare că terapeuţii de aici ştiu să folosească tehologia mai bine ca oricine de pe piaţă şi ajută pacienţii să îşi îndeplinească obiectivele. Datorită Crio-cooltech, faimoasa metodă de criogenare, Andreea Suciu, managerul Noblezza a asistat la transformări spectaculoase. În deplină cunoştinţă de cauză, Andreea ne răspunde azi la cele mai frecvente întrebări legate de criogenare celulită şi eliminarea depozitelor încăpăţânate de grăsime.

 

Ce este Crio-cooltech?

 

Andreea Suciu: Crio-cooltech este un aparat de ultimă generaţie, care face posibilă distrugerea celulelor adipoase într-o anumită zonă pe care ne dorim să o remodelăm.

 

Cum funcţionează Crio-Cooltech?

Andreea Suciu: Aparatul este prevăzut cu două aplicatoare, pe care terapeutul le poziţionează pe zonele de unde vrem să scăpăm de grăsime. Acestea strâng prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, în mai puțin de un minut, la -8 grade Celsius. Prin criogenare, se distrug celulele grase din zonele problematice, fie că vorbim despre colăceii de pe abdomen, aripioare, grăsimea de sub fese, de pe linia sutienului sau de pe braţe. Ulterior, celulele grase sunt eliminate apoi în mod natural prin sistemul limfatic

 

Cât de repede se văd rezultatele?

Andreea Suciu: Rezultatele se văd de la prima şedinţă. Odată încheiat procesul de eliminare al celulelor grase, diferenţa înainte/după este extrem de vizibilă.

 

Este terapia dureroasă?

Andreea Suciu: Iniţial, pielea este aspirată de vacuum şi începe procesul de îngheţare a grăsimii. Dacă ai un grad foarte scăzut la durere, e posibil să resimţi un disconfort în primele minute ale tratamentului.  Crio-Cooltech este însă singurul aparat de criogenare care îngheaţă până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, senzaţia de disconfort fiind astfel redusă la maxim.

 

Este Crio-Cooltech o metodă sigură de criogenare celulită?

Andreea Suciu: Da, procedura este sigură şi nu pune în pericol sănătatea. Numeroase studii au atestat că aparatul este în aşa fel conceput încât să îngheţe doar celulele grase. Sistemul limfatic le elimină mai apoi, fiind demonstrat prin analize, că nu influenţează valorile colesterolului. Crio-Cooltech este aprobat de FDA.

 

De ce ar alege o persoană care vrea să îşi remodeleze corpul Crio-Cooltech?

Andreea Suciu: Crio-Cooltech este o metodă rapidă şi non-invazivă. După o şedinţă, pacienţii, fie că sunt bărbaţi sau femei se pot întoarce la activităţile cotidiene. Le recomand însă să nu meargă la plajă sau la saună.

Cu Crio-Cooltech, vezi rezultatele, economisind timp şi bani.

 

Criogenare preţ şedinţă

Andreea Suciu: Pe perioada verii, la Noblezza Beauty Clinique, avem o ofertă specială.

Dacă achiziţionezi o şedinţă de Crio-Cooltech, primeşti una gratis şi plăteşti doar 800 lei.

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

0723 679 966

www.noblezza.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/crio-cooltech-una-din-cele-mai-avansate-metode-de-remodelare-corporala-din-lume