Dezvoltarea combustibililor alternativi prin pregatirea temeinica a tehnicienilor din domeniul auto GPL

BUCURESTI - 12 octombrie 2023

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Tehnologie, Logistica/Transport, Energie, #CSRcovid19

Live site

ROCAR SION si VERBITA GRUP au organizat in perioada 02-06 Octombrie 2023 un stagiu de pregatire pentru montaj auto GPL in Municipiul ARAD, acesta fiind adresat tehnicienilor din service-urile specializate pentru montaj auto GPL din Romania.

Instalatii GPL Zavoli - Montaj GPL ROCAR SION

Instalatii GPL Zavoli - Montaj GPL ROCAR SION

 Multumesc in primul rand Domnului Mihai Verbita care a gazduit acest eveniment, ne-a primit cu caldura si a participat efectiv la buna desfasurare a cursului, energizand si incurajand echipa tehnica care a sustinut acest curs! Este inca un eveniment de succes in domeniul auto GPL pentru ROCAR SION care isi urmeaza in tocmai viziunea de a oferii utilizatorilor placerea de a conduce in siguranta eficientizand costurile de transport 

Silviu Raicea ROCAR SION

La cursul de specializare au participat 20 de tehnicieni reprezentanti ai service-urilor GPL autorizate de Registrul Auto Roman pentru montaj, reparatii si intretinere a instalatiilor auto GPL ZAVOLI si PRINS, branduri reprezentate in Romania de catre ROCAR SION. Participarea a fost surprinzatoare, in sala participand reprezentanti ai service-urilor GPL chiar si de la Iasi, Bucuresti, Sibiu, Slatina iar in numar mare fiind reprezentanti ROCAR din zona Banatului: Timisoara si Arad.

 

Din echipa de instructori pentru montaj GPL au facut parte: Ion Moraru Director Tehnic ROCAR, Gabriel Luca Coordonator Asistenta Tehnica pentru Reteaua ROCAR, Daniel Ochea Sef Service Renault VERBITA si Marco Ferraro Westport ITALIA - Coordonatorul acestui curs de pregatire pentru montaj GPL, acesta din urma avand o experienta de 23 de ani in domeniu pentru instalatiile GPL ZAVOLI, PRINS si MTM.  

 

Cursul a fost structurat astfel incat sa acopere atat partea practica dar si teoretica. Pe parcursul acestui curs s-au realizat doua montaje GPL, unul cu instalatia GPL ZAVOLI BORA din gama ROCAR BUSINESS, pe autoturismul Dacia Logan motorizare 0.9 Turbo MPI (Muti Point Injection) si celalalt montaj cu instalatia GPL ZAVOLI BORA ADVANCE din gama ROCAR EXCLUSIVE pe un autoturism Dacia Duster cu motorizare 1.3 TCE cu injectie directa de bezina.

 

Coordonatorul cursului, Marco Ferraro, a insistat ca durata cursului sa fie de o saptamana astfel incat cursantii sa poata obtine un bagaj solid de cunostinte atat pentru montaj dar si pentru diagnosticarea instalatiei GPL ZAVOLI, fiecare dintre cursanti primind la sfarsitul cursului o diploma de specializare in urma unui test care a constat in efectuarea procedurii de calibrare al instalatiei GPL dar si cateva intrebari pentru diagnosticarea corecta a instalatiei GPL pentru probleme tehnice simulate de catre echipa de instructori.  

 

ROCAR SION organizeaza frecvent cursuri de pregatire atat pentru initiere cat si pentru tehnicieni avansati, cu scopul de a creste nivelul cunostintelor tehnice la nivel de retea dar si pentru cresterea calitatii montajului, pentru instalatiile GPL ZAVOLI SI PRINS funizate de catre echipa ROCAR SION in Romania.  Rocar Sion detine in acest moment o retea extinsa de service-uri specializate pentru montaj GPL fiind capabila sa furnizeze echipamente in toate judetele tarii prin intermediul reprezentantilor ROCAR.

 

“Suntem deosebit de bucurosi sa gazduim in locatia noastra un curs de specializare pentru montaj si diagnosticare auto GPL, oferit de catre Westport Italia si Rocar Sion Romania. In Echipa VERBITA sustinem continuu cresterea tehnologica, abordam cu mare interes schimbarile tehnice din domeniul auto, privim ca pe o provocare mixul din piata combustibililor alternativi si ne pregatim personalul pentru a oferii servicii de exceptie si echipamente de calitate tuturor clientilor nostrii” Mihai Verbita VERBITA GRUP

 

Despre Instalatii GPL ROCAR

Suntem un furnizor de top la nivel national pentru servicii de montaj instalatii GPL auto si CNG, avand o retea vasta de parteneri la nivel national, specializati pentru montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL. Compania noastra imbina cele mai noi tehnologii in domeniul auto GPL, pentru a reda clientilor nostrii solutii viabile, care sa aduca economii de carburant substantiale si care sa isi aduca aportul la progresul pe care trebuie sa il facem cu totii, pentru protejarea mediului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/instalatii-gpl-rocar/dezvoltarea-combustibililor-alternativi-prin-pregatirea-temeinica-a-tehnicienilor-din-domeniul-auto-gpl