Eveniment de senzație organizat la Roma de către World LPG Association

BUCURESTI - 27 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Tehnologie, Logistica/Transport, Energie

Live site

In perioada 12-17 noiembrie 2023 World LPG Association (World Liquefied Petroleum Gas Association) a organizat la Roma un congres extraordinar la care au luat parte cei mai mari jucători din industria auto gazului dar și din industria GPL. Producători, distribuitori GPL dar și companii din producția de rezervoare GPL, stații GPL, cisterne și accesorii pentru alimentare sau butelii pentru uz casnic s-au reunit la Roma pentru a concluziona evoluția domeniului pana acum dar și pentru a previziona viitorul auto gazului ca și combustibil alternativ, fiind cel mai răspândit combustibil in toată lumea. Acest eveniment este organizat anual, de fiecare data in alta locație și găzduiește de fiecare data și cel mai mare târg pentru industria GPL. Pentru domeniul auto GPL grupul Westport a prezentat câteva modele de autoturisme noi cu GPL care au putut fi admirate și testate pe toată perioada evenimentului. Au fost prezentate ultimele tehnologii in domeniu cum ar fi sistemul VSI 3 pentru autoturisme cu injecție directa distribuit de ROCAR SION in gama sa de instalații auto GPL ROCAR Exclusive.

Silviu Raicea CEO ROCAR SION

Silviu Raicea CEO ROCAR SION

 Suntem deosebiți de onorați sa luam parte la acest eveniment extraortdinar din industria noastră și ii mulțumim colegei noastre Angelique Berden pentru buna organizare si prezentare a evenimentului dar și pentru efortul depus pentru dezvoltarea continua a domeniului auto GPL, poziționând GPL-ul ca cel mai important combustibil alternativ din toata lumea. 

Silviu Raicea - CEO Rocar Sion Romania

Săptămâna LPG este evenimentul emblematic al WLPGA și a fost lansat la Amsterdam în 2019, în timpul celui de-al 32-lea Forum Mondial al GPL și al Congresului European din 2019. Săptămâna GPL călătorește anual în întreaga lume, reunind o gamă variată de părți interesate din industria GPL pentru a discuta cele mai recente tendințe, inovații și provocări cu care se confruntă sectorul. Pe lângă directorii generali de la marile companii GPL, reprezentanți guvernamentali și organizații interguvernamentale, evenimentul atrage și alți participanți cheie, cum ar fi reprezentanți ai asociațiilor din industrie, instituții de cercetare și grupuri de susținere, profesioniști în media, specialiști în comunicare și marketing și studenți pentru a explora business-ul GPL si să discute potențialul său de creștere, să creeze noi relații de afaceri. Evenimentul oferă participanților o oportunitate de a stabili relații, de a face schimb de idei și de a obține informații despre cele mai recente evoluții din industria GPL. Prin reunirea tuturor, Săptămâna GPL ajută la promovarea colaborării, inovației și creșterii durabile în sectorul GPL.

ROCAR SION a fost reprezentata la Roma in cadrul evenimentului “LPG Weak” organizat de către WLPGA cu tema “Just Energie” de către Silviu Raicea CEO companiei.

La eveniment au participat companii din toată lumea din industria auto gazului, a distribuției și îmbutelierii de GPL dar si companii producătoare de autoturisme care oferă la nivel mondial opțiunea GPL pentru autoturisme noi cum ar fi grupul Renault care a fost reprezentat de către Sergio de la Torres, Directorul de Proiect LPG/CNG care a prezentat noile proiecte in domeniu, printre care si noua motorizare 1.2 cu instalatie GPL cu injecție directa Euro7.

Printre sutele de expozanti din toată lumea, sau remarcat modelele noi de autoturisme cu GPL ale grupului Westport: Instalația GPL Prins din gama Rocar Exclusive pentru BMW, Instalația GPL Zavoli din gama ROCAR BUSINESS pentru Ford PUMA, Instalația GPL Zavoli Bora din gama Rocar  pentru Jeep Compass.

Despre Instalatii GPL ROCAR

Suntem un furnizor de top la nivel national pentru servicii de montaj instalatii GPL auto si CNG, avand o retea vasta de parteneri la nivel national, specializati pentru montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL. Compania noastra imbina cele mai noi tehnologii in domeniul auto GPL, pentru a reda clientilor nostrii solutii viabile, care sa aduca economii de carburant substantiale si care sa isi aduca aportul la progresul pe care trebuie sa il facem cu totii, pentru protejarea mediului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/instalatii-gpl-rocar/eveniment-de-senzatie-organizat-la-roma-de-catre-world-lpg-association