Intergraph Computer Services felicita Primaria Municipiului Bucuresti pentru premiul obtinut la GeoSpatial World 2005

BUCURESTI - 5 mai 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Pentru solutia geospatiala “Banca de Date Urbane”, integrata in proiectul sau complex de informatizare, Primaria Municipiului Bucuresti a obtinut anul acesta premiul pentru realizari geospatiale de exceptie, Intergraph´s 2005 Geospatial Achievement Award. Inmanarea premiului a avut loc la San Francisco, miercuri, 27 aprilie, in cadrul ceremoniei de deschidere a conferintei GeoSpatial World 2005.

Intergraph Computer Services felicita Primaria Municipiului Bucuresti pentru premiul obtinut la GeoSpatial World 2005

Sponsorizata de Intergraph Mapping and Geospatial Solutions si de Intergraph GeoSpatial Users Community, GeoSpatial World este conferinta anuală de training si management dedicata atat clientilor Intergraph, cat si celor care sunt interesati sa invete despre administrarea si aplicarea solutiilor, tehnologiilor si informatiilor geospatiale.

Anual vin din toate colturile lumii pentru a se intalni la aceasta conferinta, factori de decizie, manageri, membri ai departamentelor tehnice, analisti, consultanti, dezvoltatori sau orice alt angajat care utilizeaza, fructifica sau dezvolta date spatiale, din toate tarile lumii in care functioneaza solutii geospatiale.

Pe langa cursuri, seminarii, worshop-uri si expozitii de specialitate, in fiecare an, Intergraph GeoSpatial Users Community coordoneaza programe si competiţii care au ca scop recunoasterea si rasplătirea excelentei profesionale si a realizarilor indivizilor sau organizatiilor in industriile geospatiale si cartografice. Aceste programe de premiere culminează la GeoSpatial World.
La conferinta de anul acesta, desfasurata la San Francisco, pe langa prezentarile solutiilor geospatiale dezvoltate de Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Mures si compania Transelectrica, admise pentru sesiunea de informare, Romania a adjudecat si premiul din categoria solutiilor administratiilor publice.
Proiectul premiat, dezvoltat de Primaria Municipiului Bucuresti, reprezinta o piatra de hotar pentru domeniul specializat al solutiilor geospatiale implementate in Romania. Prin sfera de cuprindere a solutiei, prin complexitatea problemelor rezolvate, prin gradul de integrare a informatiei si functionalitatii geospatiale in cadrul sistemului informatic integrat al institutiei, acest proiect, dezvoltat de compania Intergraph Computer Services, nu are precedent in Romania. Banca de Date Urbane deserveste in prima faza 43 de compartimente din cadrul primariei in care este necesara vizualizarea, analiza sau editarea informatiei geospatiale in peste 200 de procese de lucru distincte.

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Intergraph Computer Services (Romania) ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services (Romania) este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).
Intergraph Computer Services (Romania)
Alina Barsan
Director MarCom
Tel.: 224 68 00
Fax.: 224 68 91
abarsan@ingr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/intergraph-computer-services-felicita-primaria-municipiului-bucuresti-pentru-premiul-obtinut-la-geospatial-world-2005