Siguranta publica din Austria si Elvetia sprijinita de sistemele Intergraph

BUCURESTI - 29 august 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

Sisteme de ultima generatie de la Intergaph protejeaza oameni din intreaga lume

Intergraph a livrat un nou centru de comanda si control Politiei din Zurich

Noul si modernul sistem de comunicatie si imagine – parte din centrul de comanda si control al Politiei Orasului Zurich – a fost livrat la timp pentru a putea fi functional la Campionatul European de Fotbal 2008

Intergraph Elvetia in cooperare cu Intergraph Germania, au dus la bun sfarsit cea de-a doua faza a proiectului INEZ – un centru de comanda si control integrat pentru orasul Zurich. Noul centru de comanda si control dotat cu infrastructura pentru zone speciale de ultima generatie, a fost livrat la timp pentru UEFA EURO 2008. Managementul, adaptarea si documentatia pentru apelurile de urgenta folosesc tehnologie de prima clasa de la Intergraph. Aceeasi tehnologie asigura si coordonarea facila dintre patrulele de politie si resursele de lucru ale departamentului central de politie. Departamentul central de politie din Zurich a fost responsabil pentru siguranta publica din perioada UEFA EURO 2008.


Centru de control si comanda al Crucii Rosii realizat cu sprijinul Center Communication Systems si al Intergraph

Centrul contine 16 dispecerate de la Intergraph

Center Communication Systems, distribuitor exclusiv al Intergraph pe produse din industria sigurantei publice in Austria, a acceptat provocarea de a construi un centru de control si comanda pentru Crucea Rosie din Austria, Asociatia Nationala Steiermark. 8 birouri locale ale Crucii Rosii s-au reunit pentru a duce acest proiect pana la capat. Serviciile acestui nou centru de control si comanda pot fi extinse cu usurinta si la celelalte birouri locale ce se pot afilia in viitor, fara investitii suplimentare.

In total, aproape 60% din preluarile Steiermark pot fi planificate in acest moment al etapei de extindere (prevazute), respectiv 330.000 incidente pe an. Angajatii Crucii Rosii vor fi sprijiniti de cea mai noua tehnologie de la Center Systems si Intergraph. Cele 16 statii de lucru centrale din noile imprejurimi ale centrului de comanda si control Graz, permit dispecerilor sa raspunda apelurilor, sa transmita si sa anunte resursele operationale. Aceasta actiune necesita un sistem suplimentar, cu caracteristici geospatiale, pus la dispozitie de Intergraph. Acest sistem se bazeaza pe sistemul I/CAD al Intergrpah.

Odata cu livrarea si integrarea sistemului VoIP-Communication pentru tratarea apelurilor, inregistrarea acestor, sisteme de alarma si pentru o mare varietate de alte servicii si aplicatii, solutia finala a Crucii Rosii atinge cel mai inalt nivel tehnologic. Data lansarii centrului de control este programata pentru al 3-lea trimestru din 2008.


Infrastructura tehnica noua pentru Centrul de management al dezastrelor nationale din Voralberg, Austria

Dezvoltarea si implementarea unui sistem de management al dezastrelor ia fiinta in urma semnarii unui contract de catre Intergraph si Center Communication Systems din Austria

Intergraph Germania a obtinut un contract partial pentru implementarea proiectului “PIRAEUSS 2009”. Acest proiect include reinnoirea infrastructurii tehnice a centrului de management al dezastrelor nationale din statul federal Vorarlberg, Austria. Multumita parteneriatului de lunga durata dintre divizia Intergraph de Siguranta publica si Securitate si Center Communication Systems din Austria, “PIRAEUS 2009” va fi finalizat cu succes. Sistemul de comanda si control va fi inlocuit in primul trimestru al anului 2009 prin implementarea operativa a solutiei locale a Intergraph pentru managementul dezastrelor.

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Intergraph Computer Services ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).

Intergraph Computer Services
Alina Pintelie
Director MarCom
Tel.: 224 68 00
Fax.: 224 68 91
office@ingr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/siguranta-publica-din-austria-si-elvetia-sprijinita-de-sistemele-intergraph