Intergraph Computer Services (Romania) este premiata pentru a treia oara consecutiv la GeoSpatial World 2005

BUCURESTI - 16 mai 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Pentru al treilea an la rand, incepand chiar cu prima editie, lucru remarcat si de organizatori in discursul de deschidere, Intergraph Computer Services se situeaza in topul partenerilor Intergraph si primeste si anul acesta premiul pentru recunoasterea performantelor sale deosebite din anul 2004.

Sponsorizata de Intergraph Mapping and Geospatial Solutions si de Intergraph GeoSpatial Users Community, GeoSpatial World este conferinta anuală de training si management dedicata atat clientilor Intergraph, cat si celor care sunt interesati sa invete despre administrarea si aplicarea solutiilor, tehnologiilor si informatiilor geospatiale.

Anual vin din toate colturile lumii pentru a se intalni la aceasta conferinta, factori de decizie, manageri, membri ai departamentelor tehnice, analisti, consultanti, dezvoltatori sau orice alt angajat care utilizeaza, fructifica sau dezvolta date spatiale, din toate tarile lumii in care functioneaza solutii geospatiale.

In fiecare an, in cadrul evenimentului se acorda Intergraph Registered Solutions Provider Awards. Aceste premii au fost create pentru a recompensa activitatea acelor parteneri Intergraph care au realizat performante de exceptie in anul precedent in vanzari, initiative de servicii si implementari de solutii. Programul Registered Solutions Provider (RSP) este o retea de parteneriate cu companii independente a caror activitate este concentrata pe dezvoltare, vanzare, promovare si sprijin acordat solutiilor geospatiale industriale bazate pe tehnologie GeoMedia Intergraph. Pentru al treilea an la rand, incepand chiar cu prima editie, lucru remarcat si de organizatori in discursul de deschidere, Intergraph Computer Services se situeaza in topul partenerilor Intergraph si primeste si anul acesta premiul pentru recunoasterea performantelor sale deosebite din anul 2004.

Premiul a fost inmanat domnului Marcel Foca, director general la Intergraph Computer Services de catre doamna Preetha Pulusani, presedintele Intergraph Mapping and Geospatial Solutions.

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Intergraph Computer Services (Romania) ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services (Romania) este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).
Intergraph Computer Services (Romania)
Alina Barsan
Director MarCom
Tel.: 224 68 00
Fax.: 224 68 91
abarsan@ingr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/intergraph-computer-services-romania-este-premiata-pentru-a-treia-oara-consecutiv-la-geospatial-world-2005