Aventură tropicală în mijlocul Bucureştiului

BUCURESTI - 29 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare

Cu ocazia a cinci ani de existenta, Iris Titan SHOPPING CENTER , organizeaza in perioada 31 octombrie – 10 noiembrie 2013 - “AVENTURĂ TROPICALĂ”- un eveniment inedit care va purta vizitatorii centrului comercial prin fauna junglei tropicale. Astfel, o expozitie cu peste 25 de specii vii, din zona tropicala si subtropicala, precum si proiectii de documentare cu habitatul acestor animale vor aduce clientii centrului comercial in atmosfera acestui univers spectaculos.

Cu aceasta ocazie, in cadrul centrului comercial, vizitatorii se vor intalni cu serpi uriaşi domesticiti precum pitoni tigru şi şerpi boa cu o lungime de până la 3 metri, tarantule uriaşe, scorpioni, şopârle mari, cameleoni, insecte băţ, broaşte râioase uriaşe. De asemenea, intr-o zona special amenajata, pe intreaga durata a evenimentului, Digi Animal World va proiecta zilnic documentare ce vor transpune privitorul in lumea africana, amazoniana si nu numai.

Aventură tropicală în mijlocul Bucureştiului

Traim intr-o jungla urbana, dar visam sa ajungem macar o data intr-o jungla adevarata. Timp de o saptamana si jumatate, in Iris Titan Shopping Center bucurestenii au ocazia sa fie in mijlocul unor vietati exotice, absolut spectaculoase.

Ati vazut vreodata o tarantula? Probabil ca da, dar ati vazut vreodata una braziliana cu genunchi albi sau una mexicana cu genunchi rosii? Ei bine, incepand cu 31 octombrie si pana pe 10 noiembrie 2013, in capitala, aceste doua exemplare se vor numara printre vedetele  expozitiei tropicale.

"AVENTURĂ TROPICALĂ ", este un program educational, care are scopul de a prezenta vizitatorilor o mare varietate de animale din mediul junglei si de a vedea de aproape care este habitatul acestor animale. Astfel, zilnic, intre orele 10.00 si 19.30 vor fi organizate tururi cu ghizi specializati: diminetile de luni pana vineri vor fi dedicate copiilor si eleviilor, iar dupa-amiaza (L-V) si in weekend, tururile vor continua cu cei care s-au inscris in program la www.iristitan.ro/inscrieri_evenimente.html sau la biroul de informatii.

Copiii, dar si adolescentii si adulti interesati de subiect, sunt asteptati la eveniment. Zilnic vor fi organizate tururi atat pentru elevi si prescolari, cat si pentru adultii pasionati de vietati exotice, iar dupa-amiaza va avea loc si o sedinta foto in coliba din jungla. Tururile permit copiilor să observe lumea animalelor cu sânge rece, de o manieră potrivită cu vârsta lor. Punctul culminant este posibilitatea de a atinge animalele. Ce copil nu este fascinat de pielea moale a unui şarpe, sau de cele 300 de picioare ale unui miriapod? Cine a mai văzut de aproape un scorpion dormind?...

Durata unui tur este de aproximativ 45 de minute şi este permisă fotografierea, pentru ca participantii sa păstreze pentru mai mult timp aceste amintiri unice.

Pe langa aceasta expozitie, la etajul 1 al centrului comercial va fi amenajata o zona de entertainment, unde vizitatorii centrului comercial vor putea viziona documentarele proiectate de catre Digi Animal World in tematica de eveniment, pe toata perioada campaniei. Programul proiectiilor este publicat pe site-ul Iris Titan si cel al televiziunii Digi Animal World.

Tot aici sunt pregatite si alte surprize, printre care un scenariu tactil, un magazin de suveniruri, concursuri cu premii, standuri de carte si altele.

Referindu-se la sustinerea acestui proiect de catre Digi Animal World, Bogdan Chiritoiu, Project Managerul televiziunii a spus: „Ne bucuram ca putem oferi in cadrul acestui eveniment documentare ale unor producatori europeni de renume cum ar fi Off the Fence si Ampersand si suntem incantati sa completam astfel atmosfera tropicala creata de Iris Titan Shopping Center. Suntem convinsi ca acestea vor fi o atractie sigura atat pentru cei mici cat si pentru parintii lor.” Tuturor le sunt promise 10 zile absolut palpitante. „Prin documentarele noastre pornim impreuna in aventura, exploram natura africana aventurandu-ne in jungla tropicala, descoperim peisaje vulcanice, urmarim animalele de la nastere pana la maturitate. Si cum nicio aventura nu ramane nerasplatita, cei ce urmaresc documentarele Digi Animal World, pot intra intr-un concurs cu premii,” a continuat Chiritoiu.

Participantii care vor completa formularul de concurs in incinta Iris Titan SHOPPING CENTER sau care vor raspunde la intrebarile despre documentarele difuzate de catre Digi Animal World in cadrul evenimentului, atat pe pagina de Facebook a Digi Animal World www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo,  cat si pe www.digi-animalworld.tv, vor putea castiga premii spectaculoase: animale vii, animale interactive si seturi LEGO. 

Mai multe detalii pe www.iristitan.ro.

Despre Iris Titan Shopping Center

Despre Iris Titan SHOPPING CENTER

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.
Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Pentru informaƫii suplimentare va rugam contactaƫi:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informaƫii suplimentare Oasis Shopping Center Services, vă rugăm contactati:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/aventura-tropicala-in-mijlocul-bucurestiului