IRISMODA prezinta tendintele in moda pentru sezonul toamna-iarna 2013

BUCURESTI - 1 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

In perioada 26 septembrie – 6 octombrie 2013, Iris Titan SHOPPING CENTER se transforma intr-un catwalk, pe care vor fi prezentate tendintele in moda pentru sezonul toamna - iarna 2013. Programul dedicat zilelor modei la Iris Titan va culmina in data de 6 octombrie cu un adevarat spectacol de moda, “IRISMODA – toamna – iarna 2013”, in care cei care vor straluci si defila pe podium vor fi chiar clientii Iris Titan SHOPPING CENTER.

IRISMODA 2013

IRISMODA 2013

Clientii care vor defila pe scena vor fi selectati in urma inscrierilor ce au loc in perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2013, in baza talonul special distribuit atat in centrul comercial cat si in zonele de interes. Sunt asteptati toti clientii centrului comercial, doamne si domni, fara limita de varsta, dornici sa straluceasca pe scena IrisModa.

 

Mai mult, in perioada 26 septembrie – 6 octombrie 2013, pentru cumparaturi in valoare de minim 50 de lei, clientii Iris Titan pot participa la Promotia VIP, unde au sansa de a  castiga prin tragere la sorti vouchere de cumparaturi de 100 de lei sau bilete la VIP ZONE, o zona special demarcata pentru spectacolul „IRISMODA - toamna-iarna 2013”, din data de 6 octombrie. Extragerile vor avea loc pe 5 si 6 octombrie.

 

Ziua de 5 octombrie, dedicata CASTING-ului, va fi o zi de spectacol pentru Iris Titan SHOPPING CENTER. Catwalk-ul  amenajat in zona centrala a centrului comercial, va fi punctul de atractie. Aici se vor desfasura probele eliminatorii pentru participantii la casting. La finalul probelor vor ramane 12 castigatori. Cei selectati vor primi premii oferite de magazinele Iris Titan SHOPPING CENTER, posibilitatea de a-si cumpara piese pentru propria garderoba sub directa indrumare a unui stilist renumit, precum si sesiuni foto profesioniste oferite de agentia de modelling partenera.

 

Data de 6 octombrie este destinata mega spectacolului „IRISMODA - toamna-iarna 2013”, in care se vor prezenta noile colectii de toamna-iarna 2013-2014 disponibile in magazinele din centrul comercial Iris Titan SHOPPING CENTER, alaturi de colectii de moda aflate sub semnatura designerilor Cosmina Englizian si Maria Simion. In pauzele dintre colectii, clientii din public vor fi rasfatati prin concursuri inedite, in care vor putea castiga vouchere pentru cumparaturi, accesorii, cosmetice si alte premii surpriza.

 

Copii sunt invitati la activitatile special pregatite pentru ei. La ora 12:00 sunt asteptati sa intre in atmosfera prin workshop-ul de design textil unde vor invata sa-si croiasca propriile hainute, iar de la ora 17:00 hairstilistii de la salonul „Corabia Piticilor” ii va pregati de spectacol, creandu-le coafuri dintre cele mai vesele.

 

Doamnele si domnisoarele vor putea participa la sesiunile de machiaj si coafura, realizate de stilistii Christine Valmy la parterul centrului comercial, incepand cu orele 16:00.

 

Si pentru ca toata lumea va arata si se va simti foarte bine, momentul trebuie imortalizat. Prin urmare, clientii sunt asteptati sa se fotografieze in studio-ul foto „Zambiti, va rog!

 

Spectacolul „IRISMODA - toamna-iarna 2013” va fi incheiat cu un CONCERT sustinut de trupa HEAVEN.

 

Mai multe detalii pe www.iristitan.ro.

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.
Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Pentru informaƫii suplimentare va rugam contactaƫi:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informaƫii suplimentare Oasis Shopping Center Services, vă rugăm contactaƫi:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/irismoda-prezinta-tendintele-in-moda-pentru-sezonul-toamna-iarna-2013