Şcoala ta de vis, la Iris!

BUCURESTI - 28 august 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Sanatate

Iris Titan SHOPPING CENTER organizează începând cu 31 august şi până pe 15 septembrie 2013, campania „Şcoala ta de vis, la Iris!”, dedicată începerii scolii. Toţi copiii sunt aşteptaţi să se bucure de ateliere de creaţie, târg de oferte extraşcolare, workshop-uri educative, târg de carte şi multe alte surprize!

Şcoala ta de vis, la Iris!

În primul weekend al campaniei, 31 august – 1 septembrie, cei mici vor avea ocazia de a participa la atelierele de creaţie în care vor construi „Garduleţul din Creioane”.

In weekend-ul 6-8 septembrie, Iris Titan invită clienţii la un târg al ofertelor pentru activităţi extraşcolare, unde vor întâlni reprezentanţi ai şcolilor de dans, muzică, teatru, vor compara ofertele pentru after-school sau vor planifica petrecerile celor mici.

Tot in aceleasi zile, 6-8 septembrie 2013, copii şi adolescenţii vor putea lua parte la workshop-urile educative, cu tematici diverse: sănătate, prim-ajutor şi reguli rutiere, de mare folos pentru toate categoriile de vârstă.

Surprizele se ţin lanţ, astfel că vineri, 6 septembrie, orele 17:45, cei mici sunt aşteptaţi la o întâlnire unică. Şoricelul Chilli Ramirez vine tocmai din Mexic, să-şi facă prieteni noi. Prin intermediul cărţii scrise de cunoscutul actor şi cantautor Ioan Gyuri Pascu, publicul prezent va face cunoştintă cu acest personaj. Actorul va da citire unor pasaje din propria lucrare şi se va imprieteni cu micuţii prezenţi.

Mai mult decât atât, Iris Titan SHOPPING CENTER, împreună cu Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie organizează concursul „Tombola ACADEMICA” în perioada 6-7 septembrie 2013, în cadrul secţiunii Târgului extraşcolar, cu premii în valoare de peste 500 de Euro. Daniel Iordachioaie va fi prezent şi va canta alături de elevii săi, într-un mic recital oferit de Academia de Arte Frumoase tuturor vizitatorilor ce vor fi prezenţi la Iris Shopping Center Titan în data de 7 septembrie 2013, la orele 19:00. 

Ultimul weekend îi asteaptă pe şcolari să se echipeze cu cărţi de la târgul de carte ce va avea loc între 12 şi 15 septembrie şi să participe la orele distractive ce vor fi predate chiar în Iris Titan: Ştiinţă, Sport, Biologie şi Muzică.   

Şi pentru că vacanţa nu s-a încheiat încă, cei mici se mai pot bucura de atelierele de creaţie între 13-15 septembrie, unde îşi vor confecţiona cele mai originale obiecte pe care să le folosească în timpul şcolii (suporturi pentru creioane, orare), dar în acelaşi timp vor crea bunătăţi din turtă dulce în formă de litere şi cifre, numai bune de savurat!

Iris Titan SHOPPING CENTER desfăşoară şi o CAMPANIE UMANITARĂ (01-15.09.2013), la care sunt invitaţi să se alăture toţi clienţii şi colaboratorii, pentru a dona un ghiozdan şi rechizite copiilor care nu şi le pot cumpăra. Îi aşteptăm pe toţi cei care se aliniază iniţiativei, la parterul centrului comercial, în perioada sus-menţionată. Partenerii campaniei umanitare sunt asociaţiile ÎNVINGEM AUTISMUL şi SOS Vieţile Copiilor.

 

Mai multe detalii in centrul comercial si pe http://www.iristitan.ro/home.html.

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Pentru informaƫii suplimentare va rugam contactaƫi:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informaƫii suplimentare Oasis Shopping Center Services, vă rugăm contactaƫi:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/scoala-ta-de-vis-la-iris