Bucuria Pastelui

BUCURESTI - 27 martie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Iris Titan SHOPPING CENTER si Galeria Comerciala Auchan Titan organizează începand cu 31 martie si pana pe 17 aprilie 2014, campania „Bucuria Pastelui” care marcheaza sarbatorile Pascale din acest an. Activitatile vor fi cu precadere dedicate celor mici, insa le sunt pregatite surprize si celor mai mari.

Bucuria Pastelui

Intr-un decor de vis, cu care deja clientii s-au obisnuit, mascotele Iepurasi vor deschide campania cu multa voie buna si culoare.

Iris Titan SHOPPING CENTER organizeaza o serie de activitati menite sa bucure clientii, aducandu-le atat spiritul sarbatorilor, cat si experiente inedite. Atelierele de creatie pentru copii vor aduce nelipsitele zambete celor mici prin implicarea lor creativa si emotionala in realizarea de obiecte originale in tema campaniei si a apropiatelor sarbatori in fiecare weekend al campaniei (4-5 aprilie si 12-13 aprilie). Programele artistice vor da viata centrului comercial - evenimente incitante ca: Bubble Show, Fun Science, spectacole si ateliere de magie vor imbogati atmosfera de sarbatoare.

In plus, Iris Titan SHOPPING CENTER gazduieste in perioada 7-11 aprilie gradinita „ANA LUGOJANA – sediul 2”, care urmeaza a desfasura programul „SCOALA ALTFEL – LA MALL”.

Galeria Comerciala Auchan Titan creeaza o lume a copilariei prin activitatile pe care le pregateste in weekend-urile 4-6 aprilie si 11-13 aprilie. Copii sunt invitati sa ia parte la atelierele de incondeiere oua, face painting, ateliere coronite de Paste, pictura pe sticla si sa se bucure de spectacolele de dans si teatru ce le sunt dedicate.

Ne vom aminti cu totii de bucataria bunicii, in care mirosul cozonacilor rumeniti din cuptor ne fascina si unde pascutele umplute cu branza ne spuneau ca mai este doar un pas pana la Paste. Aceasta atmosfera va fi redata de atelierele traditionale de copt cozonaci ce vor fi realizate de BUNATARIE la parterul Iris Titan SHOPPING CENTER, in perioada 14 – 19 aprilie.

Surprizele si voia buna nu se termina aici! Iris Titan SHOPPING CENTER si Galeria Comerciala Auchan Titan au pregatit multe surprize pentru clientii sai. Participa la promotia “BUCURIA PASTELUI” organizata in perioada 31 martie – 17 aprilie 2014 si poti castiga unul dintre cele 1000 vouchere, cumparand de minim 200 de lei din magazinele Iris Titan SHOPPING CENTER şi magazinele Galeriei Comerciale Auchan Titan. PREMIUL ESTE GARANTAT PE LOC.

Mai multe detalii in centrul comercial si pe www.iristitan.ro.

 

Poveste de Paste 

Iepurasii si puisorii harnici se pregatesc de Paste! Cu mic cu mare, au venit la Iris Titan SHOPPING CENTER si Galeria Comerciala Auchan Titan unde si-au instalat atelierul. Ingeniosi, ei picteaza oua, culeg legumele din gradina si se grabesc sa termine totul la timp.

Intr-un décor de poveste, va asteaptam sa traim impreuna Bucuria Pastelui!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/bucuria-pastelui