Traieste un Craciun magic la Iris Titan!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Intr-un decor de poveste Iris Titan SHOPPING CENTER intampina sarbatorile de iarna 2013.

Traieste un Craciun magic la Iris Titan!
 In cadrul promotiei „Traiesti un Craciun magic” toti clientii care cumpara cadouri pentru cei dragi, au parte numai de surprize. Pentru cumparaturi de minim 50 de ron din magazinele centrului comercial, clientii pot castiga unul dintre miile de premii instant si pot intra in tombola pentru marele premiu – un CARD CADOU de 3000 de lei oferit in parteneriat cu magazinul Domo 

-

In cadrul promotiei „Traiesti un Craciun magic” toti clientii care cumpara cadouri pentru cei dragi, au parte numai de surprize. Pentru cumparaturi de minim 50 de ron din magazinele centrului comercial, clientii pot castiga unul dintre miile de premii instant si pot intra in tombola pentru marele premiu – un CARD CADOU de 3000 de lei oferit in parteneriat cu magazinul Domo - mai multe detalii in centrul comercial si pe site www.iristitan.ro.

Pe 1 decembrie va avea loc deschiderea sirului de evenimente care se vor desfasura in Iris Titan intreaga luna decembrie.

In completarea promotiei in perioada 1-29 decembrie am pregatit pentru vizitatorii nostri multe surprize: un concert extraordinar cu Paula Seling, spectacole unice de colinde, vizita lui Mos Craciun incepand cu 14 decembrie, evenimente zilnice pentru copii: piese de teatru, ateliere de creatie pentru cei mici, seri de lectura, petreceri cu muzica si dans, festival de muzica si multe multe altele.

Pe 5 decembrie, incepand cu ora 12:00, copiii prezenti in Iris Titan SHOPPING CENTER se vor pregati pentru venirea lui Mos Nicolae, creandu-si propriile ghetute in cadrul atelierelor de creatie, iar seara de la ora 18:00 vor asculta piesa de teatru „Ghetutele fermecate”. Pe 6 decembrie ii vor canta Mosului, impreuna cu un grup de mici colindatori.

Mos Craciun si-a rezervat datele 14, 15, 20, 21, 22 decembrie pentru a se intalni cu toti copii din Iris Titan, unde ii asteapta pe toti cei mici sa vina si sa ii marturiseasca dorintele lor si sa se fotografieze cu el. In plus, casuta Mosului, situata la parter, va prezenta vizitatorilor prin personajele din ea pregatirile ce au loc inainte de Craciun in atelierul mosului batran si drag, cu ajutorul spiridusilor si al renilor. Casuta este fascinanta prin elementele in miscare si prin povestile care vor rula in interiorul acesteia, spre deliciul celor mici.

Sambetele sunt rezervate pentru cele mai frumoase concerte de colinde ale acestei ierni: pe 7 decembrie clientii vor fi delectati cu un concert Acappella, in data de 14 decembrie colindele din jurul bradului vor incarca atmosfera plina din centrul comercial, iar pe 21 decembrie clinchetele de clopotei si toba vor trezi si ultimele sentimente de bucurie ramase ascunse in suflet de la Craciunul trecut.

Pe 22 decembrie, incepand cu orele 18:00, PAULA SELING ii v-a incanta pe toti cei prezenti in centrul comercial cu vocea ei calda si suava. Tot atunci, va avea loc si extragerea la tombola Craciunului, cand va fi desemnat fericitul castigator al CARDULUI CADOU de 3.000 lei, oferit in parteneriat cu magazinul Domo.

Imediat dupa Craciun, in weekend-ul 28-29 decembrie, scena se va transforma intr-un tablou in care vor fi aduse din vatra satului romanesc obiceiurile traditionale din ajunul Anului Nou. Ansamblul Doina va bucura spectatorii cu diverse programe: ursul, capra, plugusorul si nu numai.

Pentru ca in ultimul weekend (28-29 decembrie) copii vor crea la ateliere tot felul de obiecte pentru colindat: traistuta, sorcova etc, in data de 29 decembrie vor putea face o parada pe scena cu creatiile lor de suflet.

Mai multe detalii despre activitati si promotie pe www.iristitan.ro

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Pentru informaƫii suplimentare va rugam contactaƫi:

Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER

silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informaƫii suplimentare Oasis Shopping Center Services, vă rugăm contactati:

Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services

brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/traieste-un-craciun-magic-la-iris-titan