Poze Kawasaki

 • Kawasaki Z900 o motocicleta care promite un comportament excelent

  Poza: Kawasaki Z900 o motocicleta care promite un comportament excelent

 • KX 450F model 2013

  Poza: Modelele 2013 Kawasaki KX250F si KX450F disponibile la importatorul oficial United Motors incepand cu luna August a acestui an!

 • Z800 - Prima Fotografie Oficiala

  Poza: Kawasaki Z800: Noul Supernaked din categoria mijlocie - o lovitura naucitoare (pentru concurenta).

 • Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012

  Poza: Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012

 • ATVROM liderul sportului extrem, devine si mai irezistibil in lumea online

  Poza: ATVROM liderul sportului extrem, devine si mai irezistibil in lumea online

 • Z1000 model 2012

  Poza: Luna Z la United Motors ! - Promotii la modele Z !!!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul kawasaki.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la kawasaki. Pozele pe tema kawasaki cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kawasaki, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la kawasaki, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la kawasaki.