Lant tehnologic

Definitie Lant tehnologic

Succesiune a prelucrarii pieselor, a produselor simple sau a asamblarii la produsele complexe, care indica ordinea de efectuare a gamelor de operatii.Cu ajutorul lantului tehnologic se realizeaza schema-nomenclator a gamelor de operatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lant tehnologic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lant tehnologic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lant tehnologic. Definitiile termenilor despre Lant tehnologic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lant tehnologic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lant tehnologic.