longmenpai

Comunicate de presa si evenimente pe tema longmenpai

 • longmenpai. Seminar de Alchimie Internă (Nei Dan) - Elemente din traditia LongMenPai

  longmenpai

  Bucuresti - 10 iulie 2014

  Comunicat de Asociatia Romana pentru Studii Daoiste

  Asociația Română pentru Studii Daoiste (ARSD) organizează în perioada 31 iulie - 08 august la Sinaia un seminar de Alchimie Internă ( Nei Dan Gong ). Pentru detalii și înscriere www. daoism .ro sau la telefon 0722683572 Claudia Răhăian - ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: daoism , alchimie interna , nei dan gong , longmenpai

  Vezi toate comunicatele de presa despre longmenpai

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul longmenpai.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la longmenpai. Informatiile despre longmenpai cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul longmenpai, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la longmenpai, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.