Magazin

Definitie Magazin

Unitate comerciala unde au loc procese operative ale circulatiei marfurilor (primirea, depozitarea si vanzarea marfurilor).Unitate comerciala (cu amanuntul) operativa ce cuprinde unul sau mai multe locuri de munca unde se desfasoara activitati de aprovizionare curenta si de desfacere a marfurilor catre consumatori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Magazin? Propune definitie

Poze Magazin

 • National Magazin anunta colaborarea cu Scrie Liber

  Poza: National Magazin anunta colaborarea cu Scrie Liber

 • Creare magazin online - Creative Ones Team

  Poza: Creare magazin online - Creative Ones

 • Creare magazin online Bucuresti - Creative Ones

  Poza: Creare magazin online - Creative Ones

 • Creare magazin online - Creative Ones Team

  Poza: Creare magazin online - SEO optimizat

 • Vezi toate pozele despre Magazin

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Magazin.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Magazin. Definitiile termenilor despre Magazin cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Magazin, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Magazin.