Mara Study prezinta Cursuri de engleza si Arte, Design, Arhitectura, Fotografie, Film, Moda, Business si Media la Londra

BUCURESTI - 29 octombrie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Cursurile de Engleza si Arte , Design , Arhitectura , Sculptura, Fotografie , Film, Moda , Business , Media si Comunicare sunt cursuri de scurta durata ce au loc in colegii de renume din Londra. Aceste cursuri combina studiul limbii engleze cu studiul unuia dintre urmatoarele domenii: arta, design, moda, media, comunicare sau business. Mara Study ofera programe educationale pentru adulti si copiii, disponibile pe toata perioada anului: tabere in strainatate, tabere internationale, cursuri de limbi straine, consultanta educationala,

Art Design Studio

Art Design Studio

 Banuiam ca am talent si ma rodea gandul ca trebuie sa fac ceva sa imi demonstrez mie in primul rand ca este asa, sa aflu parerea unui specialist, poate cine stie? Find your way! Incepusem sa-mi ascult vocea interioara si sa caut. Am gasit aceste cursuri scurte la universitatea de arta din Londra de Engleza plus Arta, Arhitectura, Design, Moda, Fotografie. Catre ce ma indrept? Am reusit, am aflat si am ales sculptura... care mi-a deschis frumos drumul catre aspiratiile mele.  

Bianca

Mara Study Turism va recomanda programe educationale, cursurile in strainatate de Engleza si Arte, Design, Arhitectura, Sculptura, Fotografie,  Film, Moda, Business, Media si Comunicare ale prestigioasei universitati de arte din Londra. 

Urmand aceste cursuri de scurta durata, de la 2 la 4 saptamani, tinerii talentati, dornici sa invete mai mult, au oportunitatea sa afle care este drumul lor in viata si sa se convinga ca alegerea domeniului pentru studiile viitoare le poate implini visurile.

In doar doua sau patru saptamani Cursurile de scurta durata - English Plus Art pot satisface asteptarile studentilor, deoarece combina in multiple variante studiul limbii engleze cu studiul diferitelor domenii precum: Art& Design, Digital Photography, Fashion Business, Fashion Design, Fashion Styling, Fashion Portfolio, Fine Art, Graphic Design, Interior Design, Media & Communication.

Cursuri de limba engleza de la Londra sunt combinate cu programe educationale speciale cum ar fi cursuri de arta, English plus Fashion, English plus Design, English plus Photografy, English plus Arhitecture sau English plus Media & Communication le dau studentilor mijloacele necesare pentru cercetare si pentru generarea ideilor noi si le ofera o vedere de ansamblu a tendintelor moderne in lume. Aceste cursuri de scurta durata sunt ideale pentru cei care au pasiuni, sau pentru cei care doresc sa si le descopere si ii ajuta la alegerea drumului in viata, transformand un hobby intr-o meserie.

Cursurile English plus Art au loc in cele mai renumite colegii din Londra, precum Central Saint Martins College of Art Design, London College of Fashion,  Chelsea College of Art, London College of Communication,  fiind coordonate de specialisti in domeniu.

Cursurile English plus art constau in 22 de lectii/saptamana (15 ore de limba engleza + 7 ore de curs din domeniul ales)

Pentru participarea in aceste cursuri este necesar un nivel intermediar al limbii engleze si varsta minima de 16 ani.

Datele de incepere ale acestor cursuri din anul 2015 sunt urmatoarele: 05.01, 02.02, 02.03, 30.03, 13.04, 11.05, 08.06, 06.07, 03.08, 01.09, 28.09, 26.10, 23.11.2015 

Cursurile cu durata de 2 saptamani se desfasoara o data pe an, in perioda 30 martie - 10 aprilie 2015.Tariful pentru aceste cursuri este de 735 £ / 2 saptamani

Tarifele cursurilor de 4 saptamani variaza intre 1460 GBP si 1895 GBP. 

Cursul Academic English pune accentul pe cercetare, prezentare, ascultarea cu atentie a subiectelor predate, luarea de notite si tehnici avansate de exprimare scrisa.

Cursurile de pregatire pentru diferitele examinari au ca scop imbunatatirea cunostintelor de limba engleza in vederea obtinerii certificarii IELTS, Cambridge FCE sau CAE.

Dupa terminarea acestor cursuri, sansele studentilor de a aplica la o facultate din strainatate cresc, reprezentand un pas important spre un viitor loc de munca.

De aceea recomandam cu multa seriozitate aceste programe educationale care pot defini personalitatea studentilor, completand-o frumos si placut cu noi calitati.

Pentru detalii echipa Mara Study va asteapta!

office@mara-study.ro  //  0736 913 866

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Design%2C+Arta+%26+Sport/id/0/78/79/filtru/3/display/Adulti+16%2B/81/83

Ne gasiti si pe Facebook: facebook.com/marastudy1 

Despre Mara Study

Agentia Mara Study Turism, parte din Mara Travel Group ofera servicii de turism educationa pentru juniori, tineri si aduli. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de peste 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor saii externi selectati cu multa atentie care sunt institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.