Pot copiii să reziste fără internet o săptămână întreagă? Tabăra Medievală pentru Copii dovedeşte că da !

BUCURESTI - 19 iulie 2013

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, Juridic, Farmaceutic

Live site

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, Tabăra Medievală pentru Copii reprezintă o ofertă unică în peisajul educațional românesc. În fiecare an copii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani învață să fie cavaleri și domnițe și participă la ateliere educative precum tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală, improvizație și teatru medieval, pictură și heraldică medievală. Următoarele trei serii au loc în Țara Bârsei între 28 iulie-3 august, 4-10 august și 1-7 septembrie. Un număr limitat de locuri mai este disponibil.

Pot copiii să reziste fără internet o săptămână întreagă? Tabăra Medievală pentru Copii dovedeşte că da !

   Ajunsă la cea de-a cincea ediție, Tabăra Medievală pentru Copii reprezintă o ofertă unică în peisajul educațional românesc. În fiecare an copii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani învață să fie cavaleri și domnițe și participă la ateliere educative precum tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală, improvizație și teatru medieval, pictură și heraldică medievală. Următoarele trei serii au loc în Țara Bârsei între 28 iulie și 7 septembrie.

     Alături de instructori specializați copiii iau parte la o serie de ateliere în egală măsură distractive și educative. Prin atelierul de pictură și heraldică medievală copiii își dezvoltă creativitatea, află despre istorie și simboluri heraldice și își personalizează propriul scut heraldic care le va rămâne ca amintire peste ani.  La atelierul de realizare manuală a hârtiei tinerii învață meșteșugul prelucrării celulozei.  Cursul de improvizație și teatru medieval ajută la dezvoltarea inteligenței emoționale și îi încurajează pe copii să își lase imaginația să le ghideze mintea și trupul.  În cadrul orelor de scrimă cu spadă medievală micuții deprind strategii de luptă dar și codul de onoare al cavalerului.  Nu în ultimul rând, prin atelierul de tir cu arcul participanții învață să se concentreze, să aibă o postură dreaptă și să aibă încredere în ei.

    Ca o noutate, ediția 2013 oferă o serie de limbă germană, organizată în parteneriat cu centrul de limbă germană iQWeLT.

   Astfel, printr-o serie de activități în aer liber și în interior, bravii cavaleri și gingașele domnițe iau o pauză de la orașul aglomerat și poluat într-o tabără care pune accent pe curaj și prietenie. Următoarele serii au loc în Șirnea, comuna Fundata (jud. Brașov) între 28 iulie-3 august, 4-10 august și 1-7 septembrie.

  Dacă doriți să vă înscrieți copilul, un număr limitat de locuri mai este disponibil. Pentru detalii și descrieri vă rugăm să folosiți datele de contact de mai jos: 

Laurențiu Constantin

Tel.: 0725.22.33.94    E-mail: office@medievalpraxis.ro    www.tabara-medievala.ro

Despre Medieval Praxis

Agenţie de Relaţii Publice specializată în organizarea de evenimente culturale şi educative dedicate muzicii vechi şi artelor Evului Mediu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medieval-praxis/pot-copiii-sa-reziste-fara-internet-o-saptamana-intreaga-tabara-medievala-pentru-copii-dovedeste-ca-da