Intrecerile Minimax (Editia a II-a)

BUCURESTI - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sâmbătă, 2 iunie, între orele 10 şi 16, Minimax invită toţi copiii la ce-a de-a doua ediţie a “Întrecerilor Minimax”. Evenimentul se va desfăşura pe Stadionul „Viitorul” din incinta Complexului Naţional “Lia Manoliu”.

Evenimentul va începe cu echiparea viitorilor “Campioni Minimax“. Fiecare copil primeşte câte un tricou şi o bandană Minimax în culorile echipei sale. După ce se formează echipele, cei mici vor începe competiţia, trecând succesiv prin patru probe sportive:

- Alergare viteză
- Ştafetă
- Fotbal cu mascotele Mini şi Max, dar şi ale partenerilor
- Săritura la groapa cu nisip

Efortul copiilor de a parcurge toate aceste probe va fi răsplatit din plin, de către Tedi, sponsorul Minimax la acest eveniment, dar şi de către UPC, partenerul “Întrecerilor”.

În 2006, “Întrecerile Minimax” au reuşit să adune peste 2000 de copii care au participat activ la fiecare din cele patru probe, primind la final o medalie şi o diplomă Minimax. Diplomele au fost semnate de Laura Badea, Director în Comitetul Olimpic Sportiv Român, care le-a explicat copiilor de ce este important sa faci sport. Anul acesta, avem o altă personalitate a vieţii sportive româneşti şi mondiale, în persoana Doamnei Violeta Beclea-Szekely, Directorul Departamentului de Marketing şi Comunicare din cadrul Comitetului Olimpic Sportiv Român.

Mulţumim tuturor partenerilor Minimax care au contribuit la organizarea acestui eveniment : Tedi, UPC, Beres, Tuşnad, Atletic Club Iacris.

Despre Minimax Romania

Televiziunea MINIMAX este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrală şi de Est. În Ungaria, difuzarea programelor a început în anul 1999, peste doi ani în România, iar în anul 2004 a început emisia în Cehia şi Slovacia. În scurt timp, a devenit cel mai vizionat canal tematic pentru copii în aceste ţări, menţinându-şi această poziţie şi în prezent. Popularitatea lui este în creştere nu numai în cadrul copiilor, ci şi pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu, unde este unul dintre cele mai cerute canale pentru copii.

Primii paşi făcuţi în anul 2004 pentru înnoirea structurii programelor şi a schimbării profilului au făcut ca MINIMAX să devină şi mai popular. Această schimbare pozitivă s-a concretizat prin numărul foarte mare de telespectatori care urmăresc programele MINIMAX.

Dana Hodorog
Programming Manager Minimax România

dana.hodorog@minimax.tv

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/intrecerile-minimax-editia-a-ii-a