non-formal

Comunicate de presa si evenimente pe tema non-formal

 • non-formal. Sesiune FUTURE

  non-formal

  Cluj Napoca, Cluj - 28 mai 2020

  Comunicat de ReImagineEducation

  Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie altfel , future , construiește cu pasiune , non-formal , vertiv.

  Vezi toate comunicatele de presa despre non-formal

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul non-formal.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la non-formal. Informatiile despre non-formal cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul non-formal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la non-formal, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.