Oameni si Companii


Descrierea companiei Oameni si Companii

Despre www.administratie.ro

www.administratie.ro este portalul romanesc de internet dedicat administratiei publice din Romania fiind în acest moment “Liderul informatiei în administratie”.
www.administratie.ro publica zilnic informatii despre cele mai importante institutii si persoane din administratia publica romaneasca: presedintie, parlament, guvern, primarii, consilii judetene si locale, prefecturi, alte organizatii ale administratiei publice centrale si locale.


Despre Agentia OSC

Agentia OSC – Liderul Comunicarii Directe- este specializata in consultanta pentru comunicare directa cu grupuri de elita. Agentia a fost fondata in anul 2000. Obiectivul OSC : sa construiasca , prin comunicare directa, relatii puternice si pe termen lung pentru partenerii sai.
Agentia OSC proiecteaza si implementeaza programe de comunicare si relationare ale unei organizatii cu grupuri de audienta de elita. In acelasi timp, ca o parte a procesului de consultanta, OSC antreneaza persoane din diferite pozitii ale managementului unei organizatii pentru a deveni comunicatori mai buni. Agentia OSC are birouri in Bucuresti si Iasi.

Comunicate Oameni si Companii :

Vezi toate comunicatele companiei Oameni si Companii.