Electropop si vioara, intr-un concert de neratat: Tsar B, live la Bucuresti

BUCURESTI - 1 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Artista belgiana Tsar B revine in Romania si va concerta la Bucuresti, vineri, 3 noiembrie, dupa ora 20, la Control Club, in cadrul unui turneu de promovare pentru cel mai recent album al sau, intitulat to the stars.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

poster concert Tsar B

poster concert Tsar B

 Churning R&B beats, pitched-down effects and sighing vocals that curl around like sweet pipe smoke. 

The Fader

O prezenta hipnotizanta, multi-instrumentista si producatoarea Justine Bourgeus aka Tsar B a cucerit publicul european cu sound-ul sau unic ce combina ritmurile electro, dark pop si R&B cu pasaje de vioara si influente din muzica baroca.

Tsar B a debutat in 2018 cu albumul The Games I Play, iar single-ul Escalate devine un hit instant pe TikTok, inspirand sute de coregrafii. In vara aceluiasi an, concerteaza la festivalul Summer Well, unde da tonul scenei Red Bull Music. Au urmat un EP, Unpaintable (2020), si colaborari multi-disciplinare, cu Alexander Chung, Oscar and The Wolf si Nova Twins printre altii, artista lasandu-si amprenta sonica in film, dans si moda deopotriva. In 2021, redescoperindu-si pasiunea pentru vioara, Tsar B pune in scena un cineconcert bazat pe celebra carte de bucate suprarealista a lui Salvador Dali, Les Diners de Gala.

Cu cel mai recent album, to the stars, lansat anul acesta, Tsar B isi propune sa reasambleze ADN-ul muzicii pop, combinand influente din muzica baroca timpurie, dar si beat-uri electronice, intr-un univers sonor original. Background-ul sau de violinista, educatia muzicala clasica, dar si experienta dobandita ca producatoare isi spun cuvantul pe acest disc ce sfideaza clasificarile.

“The self-taught producer and classical violinist brings a touch of the otherworldly with her stark, brooding and forward-thinking electronic pop” – The Line Of Best Fit

Concertul Tsar B de la Bucuresti este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay.

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 65 de lei (presale) online pe Eventbook.ro si in reteaua partenerilor Eventbook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/electropop-si-vioara-intr-un-concert-de-neratat-tsar-b-live-la-bucuresti