Pictura pe fata, intre distractie, arta si stimulare a creativitatii copiilor

BUCURESTI - 23 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Live site

Pictura pe fata poate fi socotita ca un atavism, ca o arta, ca orice altceva, dar rar ne punem intrebarea daca acest lucru are efecte si dupa consumarea actului de joaca sau actului creativ in sine.
Make-up artista Simona Niculae a gasit in acest lucru un mijloc de a exterioriza trairile interioare ale copiilor si din aceasta aparent joaca sa obtina o multime de rezultate in cresterea creativitatii copiilor.

Pictura pe fata copii cu Simona Niculae

Pictura pe fata copii cu Simona Niculae

 Creativitatea este sa faci legatura intre lucruri. 

Steve Jobs

Din declaratiile Simonei Niculae, cariera ei de make-up artist a pornit exact de la o joaca si, evident din copilarie. Deci “Fiecare copil este un artist, problema este sa ramai artist cand cresti mare”, cum spunea Pablo PicassoAsa se face ca si-a urmat visul, absolvind Kruger Brent Agency si acum exploreaza toate veleitatile artei sale, abordand body painting si chiar hairstiling la un nivel chiar impresionant, astfel incat este invitata frecvent sa creeze chiar si machiaj de scena la studiouri de film si in cadrul prezentarilor de moda sau sesiunilor foto pentru reviste.

Studiile asupra evolutiei creativitatii copiilor, ca urmare a sesiunilor de "face painting", au relevat exact ce s-a asteptat, mai precis, de fiecare data copiii vor mai mult si mai impresionant.

Pusi sa creeze ei insisi ceea ce si-ar dori sa li se picteze pe fata in "joaca de-a pictura pe fata", acestia ajung la performante incredibile in imitarea personajelor din desene animate.

Si pentru ca maine este ziua ei, noi, echipa Optimum Communication ii transmitem tot binele din lume si sa-si urmeze visul, pentru ca nu incape indoiala ca este o artista autentica.

Cum zicea Albert Einstein - “Creativitatea este contagioasa, da-o mai departe!”

Mult succes si La Multi Ani! Simona Niculae!

vezi > www.simona-niculae.ro