paltim    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paltim

 • paltim. Randare Paltim

  paltim

  Bucuresti - 2 iulie 2020

  Comunicat de Speedwell SRL

  ... paltim, cel mai nou proiect al companiei Speedwell, vor începe în curând în Timișoara. Autorizația de demolare a fost emisă, iar lucrările vor fi demarate în prima parte a lunii iulie 2020. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , speedwell , paltim , proiect mixed-use , imobiliare timisoara

  Vezi toate comunicatele de presa despre paltim

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paltim.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paltim. Informatiile despre paltim cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paltim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paltim, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.