Analizeaza firmele competitoare cu ajutorul raportului RisCo!

BUCURESTI - 13 aprilie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Finante / Contabilitate

Raportul RisCo de Competitie Firme te ajuta sa vezi locul pe care se situeaza firma ta la nivel de judet si tara, din punct de vedere financiar. Locul este determinat in functie de toti competitorii care isi desfasoara serviciile in acelasi domeniu ales de tine.

Competitie firme

Competitie firme

 Analizandu-ti competitorii directi sau cele mai bune firme din domeniu tau de activitate, stabilesti exact cat de eficiente sunt strategiile lor de dezvoltare, cat de satisfacuti sunt clientii si daca trebuie sa iei si alte decizii de extindere a businessului tau. Raportul Competitie trebuie generat pentru o evaluare de piata si pentru stabilirea directiei de dezvoltare. 

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare

Raportul RisCo de Competitie Firme te ajuta sa vezi locul pe care se situeaza firma ta la nivel de judet si tara, din punct de vedere financiar. Locul este determinat in functie de toti competitorii care isi desfasoara serviciile in acelasi domeniu ales de tine.

O astfel de analiza iti este extrem de utila atunci cand vrei sa afli totul despre competitorii tai si despre liderii de piata. Astfel, iti poti alcatui o imagine de ansamblu legat de ce ai de imbunatatit la firma ta pentru a avansa pe scara lumii de business.

In orice context este necesar sa stii pe ce loc te situezi. Atunci cand vrei sa excelezi intr-un domeniu, este important sa stii ca aceasta este o dorinta comuna si ca fiecare competitor de-al tau a fost, este sau va fi la un moment dat in locul tau. 

Avantajele raportului au fost concepute pentru fiecare etapa a parcursului tau in domeniul ales. Iti este util in momentul in care esti la inceput de drum si, pe langa planul stabilit, vrei sa adaugi cunostinte despre domeniul de interes. Acesta este punctul in care orice noua decizie iti poate influenta succesul, in bine sau in rau.

Asigura-te ca stii foarte bine care sunt “colosii” domeniului ales. Este posibil sa iti cunosti deja unii dintre competitori, insa cu siguranta nu ii cunosti pe toti. Din acest motiv, analiza noastra iti arata exact tot ce trebuie sa afli inainte de a te gandi la profit.

Intelegand pasii pe care competitorii tai i-au parcurs, vei sti exact cum sa abordezi situatia financiara a firmei tale si relatia cu partenerii si cu clientii tinta.

Totodata, ai acces la dispunerea georgrafica a actorilor care activeaza in acelasi domeniu.

Clientii vor fi primii care se vor bucura de rezultatele strategiei pe care o aplici, asa ca acum ai ocazia sa le arati ca poti veni cu elementul de nou!

RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.

 

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL
Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania
Website: www.risco.ro