Invitatie conferinta de presa cu ocazia lansarii "Programului de Prevenire a Transmiterii Verticale a Infecţiei cu HIV"

BUCURESTI - 29 iunie 2004

Comunicat tip General in Social

Fundaţia Romanian Angel Appeal în colaborare cu Unitatea de Management a Proiectului Fondului Global şi a Băncii Mondiale din cadrul Ministerului Sănătăţii vă invită să participaţi la conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării Programului de Prevenire a Transmiterii Verticale a Infecţiei cu HIV.

Evenimentul va avea loc joi, 1 iulie, începând cu orele 11, 00 în sala de conferinţe a hotelului Parc (lângă Casa Presei Libere).

La conferinţa de presă sunt invitaţi: doamna doctor Silvia Asandi, director general Romanian Angel Appeal, domnul doctor Alexandru Rafila, director al Direcţiei Generale de Sănătate Publică şi Inspecţia Sanitară de Stat din Ministerul Sănătăţii, doamna doctor Carmen Angheluţă, director, Unitatea de Management a Proiectului Fondului Global şi a Bancii Mondiale din cadrul Ministerului Sănătăţii, Liana Rusu, PR Manager GlaxoSmithKline.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate programul de Prevenire a Transmiterii Verticale a Infecţiei cu HIV şi ultimele statistici şi tendinţe în România şi Europa de Est cu privire la infecţia cu HIV.

Pentru a confirma participarea la conferinţa sau pentru a obţine informaţii suplimentare vă rugăm să o contactaţi pe Claudia Cătană, Coordonator Relaţii Publice, la 323 68 68 sau la claudia.catana@raa.ro

Despre Romanian Angel Appeal

Romanian Angel Appeal este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1990. Prin proiectele sale, RAA acţionează pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale, sociale şi psihologice a persoanele afectate de HIV/SIDA, prin servicii directe gratuite, prin programe de educaţie destinate specialiştilor din domeniu, precum şi prin campanii de informare şi prevenire.

RAA îşi axează în prezent activitatea pe oferirea de servicii multidisciplinare de asistenţă şi suport pentru copiii infectaţi HIV şi familiile acestora, fiind în acest moment una din cele mai importante organizaţii neguvernamentale ce oferă servicii directe copiilor şi familiilor afectate de HIV/SIDA. Proiectele naţionale şi internaţionale deservesc mai mult de 3,500 de copiii, ceea ce implică peste 30,000 de consultaţii pe an, fiind susţinute de 89 de medici, asistenţi sociali şi psihologi.

RAA are o experienţă substanţială în dezvoltarea cu succes a proiectelor naţionale, în localizarea modelelor de bună practică şi în implementarea acestora pe baza expertizei logistice acumulate. Aceasta capacitate de management şi implementare a proiectelor a atras suportul pe termen lung al unor agenţii si a permis RAA să menţină un portofoliu extins de proiecte, implicând şi activităţi de pionierat.

Claudia Catana
Coordonator Relatii Publice
Mobil: 072125224
claudia.catana@raa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-angel-appeal/invitatie-conferinta-de-presa-cu-ocazia-lansarii-programului-de-prevenire-a-transmiterii-verticale-a-infectiei-cu-hiv