Comunicate Romanian Angel Appeal

Romanian Angel Appeal

Compania Romanian Angel Appeal a emis 35 comunicate de presa

 • Prima retea nationala de bone / baby—sitters profesioniste

  BUCURESTI - 31 martie 2011

  Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) - Directia Generala Protectia Copilului (DGPC) lanseaza, astazi, proiectul strategic "Femei pentru femei" - Program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de baby-sitter.    comunicatul de presa

 • Programele de luptă împotriva HIV/SIDA trebuie să continue! - “Act Wise! The Romanian Story”

  BUCURESTI - 26 noiembrie 2010

  Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA) lansează un apel către factorii politici, sectorul guvernamental şi sectorul ONG, cu privire la necesitatea asigurării din bugetul naţional a unei finanţări corespunzătoare pentru continuarea programului de luptă împotriva HIV/SIDA, dezvoltat în ultimii trei ani cu finanţare din partea Fondului Global de Luptă Împotriva SIDA, Tuberculozei şi Malariei.

  În condiţiile în care criza economică se adânceşte, iar România nu mai este eligibilă pentru finanţare de la Fondul Global, tratamentul pentru persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA este tot mai dificil de asigurat. Singura soluţie care poate feri România de un al doilea val epidemic cu infecţie HIV este investiţia în programe de prevenire.
      comunicatul de presa

 • LANSARE DVD ”JURNAL DE SARCINA”

  LANSARE DVD ”JURNAL DE SARCINA”

  BUCURESTI - 9 iulie 2008

  Viitorii parinti au o noua sursa de informatii si recomandari cu privire la sarcina: documentarul FIRST BEBE - JURNAL DE SARCINA.    comunicatul de presa

 • 'Biblioteca pentru mamici, tatici si pitici'

  BUCURESTI - 16 aprilie 2008

  Cititul poate fi o joaca, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
  Citeste-i o poveste bebelusului aflat in burtica ta si acesta va sta linistit, adauga in continuu noi informatii la bagajul tau de cunostinte citind o carte despre ce schimbari au loc in corpul tau pe perioada sarcinii si cum sa “devii o mamica perfecta”.
      comunicatul de presa

 • SARCINI MAI BINE MONITORIZATE SI COPII MAI SANATOSI

  BUCURESTI - 17 decembrie 2007

  Sanatatea mamei si a copilului reprezinta in zilele noastre nu numai o problema personala dar si o preocupare majora a comunitatii.

  Ca implementator activ a unor proiecte complexe de asistenta sociala si medicala Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) a identificat in spitalele si maternitatile partenere o mare nevoie de aparatura medicala de ultima generatie necesara monitorizarii pacientilor.
  Sprijinita financiar de Fundatia Vodafone (care a derulat in 2007 o ampla campanie de dotare si modernizare a spitalelor din Romania), RAA a donat aparatura medicala moderna unui numar de 8 spitale din tara, dintre care 5 maternitati in care se nasc anual peste 6500 copii.

      comunicatul de presa

 • FIRST BEBE: Cursuri gratuite pentru viitorii parinti

  BUCURESTI - 13 noiembrie 2007

  Fundatia Romanian Angel Appeal a lansat, la inceputul acestei luni, seria de cursuri gratuite First Bebe, adresate parintilor care asteapta primul lor copil. Cursurile sunt sustinute de medici specialisti ginecologi-obstetricieni, neonatologi sau pediatri si acopera o tematica variata cu privire la evolutia sarcinii, pregatirea pentru nastere, alaptarea si ingrijirea nou-nascutului sau lauzia. Cursurile cu durata de doua ore sunt organizate seara sau la sfarsitul saptamanii si se adreseaza in egala masura ambilor parinti.
      comunicatul de presa