In procesul RSC vs Omnis Group, Romanian Soft Company gasita nevinovata

BUCURESTI - 8 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

La inceputul anului 2005, SC Omnis Group SRL a inceput o campanie de denigrare a imaginii Romanian Soft Company care a culminat cu actionarea in judecata a unui angajat al companiei pentru pretinsa savarsire a infractiunilor de realizare, punere la dispozitia publicului si distribuirea unei opere fara autorizarea titularului de drepturi de autor.
In urma examinarii actelor administrate in cadrul procesului, organele de ancheta competente au decis, prin ordonanta din 19.04.2006, scoaterea de sub urmarire penala a angajatului Romanian Soft Company, intrucat faptele nu exista.


In cadrul derularii cercetarilor, expertiza tehnica judiciara efectuata de un specialist in materie de produse informatice, profesor universitar doctor Stefan Stancescu a dovedit, fara nici o urma de indoiala, ca similitudinile dintre aplicatia SC Omnis Group SRL si cele ale SC Romanian Soft Company SRL sunt neglijabile, au caracter de notorietate si nu de originalitate, fiind simple elemente din interfata grafica a unei aplicatii, exemple similare regasindu-se in numar foarte mare pe Internet si in documentatia oficiala a Microsoft.

“Este regretabil ca SC Omnis Group SRL, o societate care nici macar nu este concurenta companiei noastre, intelege sa-si faca publicitate prin metode de denigrare publica, prin acuzatii total false si prin fapte care nu exista. Consideram ca solutia data de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti reprezinta dovada de necontestat a profesionalismului si corectitudinii companiei noastre”, a declarat Elisei Craciun, director general al SC Romanian Soft Company.

Avand in vedere somatiile facute de SC Omnis Group SRL la adresa clientilor nostri si imaginea negativa pe care aceasta societatea a incercat sa o faca companiei noastre in presa, Romanian Soft Company a actionat in instanta SC Omnis Group SRL pentru recuperarea prejudiciilor create.
Mai mult decat atat, impotriva conducerii SC Omnis Group SRL au fost formulate plangeri penale pentru infractiunile de calomnie si fals in declaratii.

Despre Romanian Soft Company

Despre Romanian Soft Company

Romanian Soft Company este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de sisteme informatice integrate pentru piata interna si internationala de software in domeniul medical si finaciar-contabil.
Infiintata in anul 2000, Romanian Soft Company si-a diversificat continuu activitatea, pe langa dezvoltarea si implementarea de solutii informatice destinate sectorului de sanatate, compania ofera solutii integrate si servicii profesionale specializate, in conformitate cu cerintele clientilor.

Romanian Soft Company are certificat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si OMCAS, institutia de certificare acreditata de Ministerul Roman al Apararii Nationale. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si Centrul de Statistica Sanitara si Documentare Medicala (CSSDM) atesta faptul ca sistemele informatice oferite de Romanian Soft Company respecta cerintele de standardizare si codificare recomandate de Ministerul Sanatatii. Ca o recunoastere a competentelor si expertizei in utilizarea tehnologiilor Microsoft, Romanian Soft Company este, din anul 2005, Microsoft Certified Partner.
Profesionalismul specialistilor Romanian Soft Campany este atestat prin certificarile detinute de acestia, precum: Microsoft Certified Solution Developer, Microsoft Certified Application Developer for .NET, Master of Quality Management, Brain Brench Certified, Master of Business Admnistration.
De asemenea, compania este membra a Asociatiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romania (ATIC) si este afiliata la Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES).

Romanian Soft Company ofera solutii performante de e-Health si e-Business, fiind partenerul IT de succes a peste 40 de companii private de referinta si institutii medicale din Romania (spitale clinice, de urgenta, judetene si municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanta, case de asigurari de sanatate).

Pentru mai multe informatii despre companie si produsele sale, nu ezitati sa ne contactati.

Romanian Soft Company
Str. Ion Urdareanu nr. 34, sector 5
050688 Bucuresti
Tel.: 021/ 411 27 81
Fax: 021/411 49 02

office@rsc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-soft-company/in-procesul-rsc-vs-omnis-group-romanian-soft-company-gasita-nevinovata