RSC prezenta la Primul Congres de Medicina de Urgenta din Republica Moldova

BUCURESTI - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

RSC a participat in perioada 16-18 septembrie 2008, la Săptămâna a XXX-a a UMB şi Primul Congres în Medicina de Urgenţă din Republica Moldova cu tema „ Abordări contemporane în urgenţe medico-chirurgicale”.

Evenimentul desfasurat la Chisinau a abordat un spectru larg de probleme în medicina de urgenţă, toate acestea fiind discutate pe parcursul celor doua zile, in cadrul conferinţelor, simpozioanelor si meselor rotunde.

In cadrul conferintei, RSC a prezentat aplicatia HIPOCRATE, solutie integrata de management pentru un sistem de sanatate european, modul in care compania contribuie la implementarea cu succes a reformei in sanatate, imbunatatind calitatea serviciilor medicale si reducand costurile aferente, precum si principalele beneficii ale aplicatiei. Intr-o singura solutie, HIPOCRATE reuneste toate instrumentele necesare gestionarii intregii activitati din cadrul unei institutii medicale, contribuind la integrarea si interconectarea tuturor activitatilor din punct de vedere medical cu activitatile conexe de management si gestiune.

La lucrările Congresului au participat savanţi şi diplomaţi din Franţa, Turcia, România, Bulgaria, Albania, Grecia, Cipru, Serbia, SUA, Rusia, Ucraina şi din alte ţări.

Despre Romanian Soft Company

Despre RSC
Romanian Soft Company (RSC) este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de sisteme informatice integrate pentru piata interna si internationala de software.
Expertiza RSC cuprinde: analiza de business, custom development, solutii Smart Card, consultanta IT, dezvoltare strategii de securitatea informatiilor, mentenanta si suport tehnic si outsourcing.
RSC are certificat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si OMCAS, institutia de certificare acreditata de Ministerul Roman al Apararii Nationale. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Centrul de Statistica Sanitara si Documentare Medicala atesta faptul ca sistemele informatice oferite de RSC respecta cerintele de standardizare si codificare recomandate de Ministerul Sanatatii. Ca o recunoastere a competentelor si expertizei in utilizarea tehnologiilor Microsoft, RSC este, din anul 2005, Microsoft Certified Partner.
Profesionalismul specialistilor RSC este atestat prin certificarile detinute de acestia, precum: Microsoft Certified Solution Developer, Microsoft Certified Application Developer for .NET, Master of Quality Management, Brain Brench Certified, Master of Business Administration.
RSC ofera solutii performante de Healthcare si e-Business, fiind partenerul IT de succes a peste 60 de companii de referinta si institutii medicale din Romania: spitale clinice, de urgenta, judetene si municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanta si case de asigurari de sanatate.


Roxana Nituleac
Specialist PR

Tel: +40 728 182 862
Email: roxana.nituleac@rsc.ro

marketing@rsc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-soft-company/rsc-prezenta-la-primul-congres-de-medicina-de-urgenta-din-republica-moldova